0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο μόνιμος δεν απασχολείται ούτε σε ΖΕΠ, ούτε σε παράλληλη. Επίσης δεν παίρνει μετάθεση σε λειτουργικό κενό. Η υποβάθμιση σχολείων, αν γίνει σε μεγάλο βαθμό, θα οδηγήσει σε οργανικά πλέον υπεράριθμους, οι οποίοι ελλείψει οργανικών κενών θα είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ. Όποιο κενό προκύπτει από συνταξιοδοτήσεις, θα καταλαμβάνεται από αυτούς. Τα πινακάκια μεταθέσεων με τα οργανικά κενά δε θα έχουν -, αλλά +. Αυτό έγινε στους ΠΕ86 στη δευτεροβάθμια και για πολλά χρόνια πολλές περιοχές ήταν απροσπέλαστες. Το ίδιο γίνεται στους γυμναστές σε πολλές περιοχές της
Θέσεις θα προστεθούν σε Ειδική και Πρωτοβάθμια.
Συνάδελφοι θα πω μόνο το εξής. Πρωτοβάθμια και Ειδική θα έχουμε τα αυτονόητα και μη...προσθήκες εννοώ ....Αλλά η Πρωτοβάθμια...το παλεύει. Αυτά θα πω και δεν θέλω να επεκταθώ. Άλλωστε σύντομα θα πέσουν οι αριθμοί.
Οι εκπαιδευτικοί είν' απ' τους πλέον σκληρά εργαζόμενους κλάδους του δημοσίου στην Ελλάδα. Εσύ, neossos, τους θεωρείς τεμπέληδες. Διαφωνούμε.ΥΓ: Τούτο το μήνυμα της Christianna πέρασε απαρατήρητο. Κι όμως ήταν το μόνο με ακριβή και πραγματικά στοιχεία για το τι συμβαίνει στην ΕΕ."Η κουμπάρα μου στην Γερμανία για 9 διδακτικές ώρες την βδομάδα+4 προετοιμασίας(τις πληρώνουν κ αυτές) 1500 καθαρά.Κ φυσικά δεν έχει καμια αλλη αρμοδιότητα,περα απο το να διδασκει."
Οκ 1500 καθαρά και με το σπίτι της? Όχι γαρ...αυτά τα ξέρω...άστο...Τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Έχεις εργαστεί Γερμανία στο δημόσιο; Πες μας σε ποιο σχολειό πόσες ώρες και τις απολαβές σου.
Εργάστηκες εσύ φαίνεται. Οκ. Δεν θα τα βάλω με δικηγόρο.
Δεν απαντάς.
Έχω το άπαν σύμπαν σε φίλους συγγενείς και...να εργάζονται εκεί ...σου κάνει;