0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως θα βγουν οργανικές για Ε
Δυστυχώς, όσ@ εργάζονται στο πλαίσιο της εξειδικευμένης, ΠΕ25, Ε
Οι μεταθέσεις δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν βάσει του κουβά (υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για αυτές). Οι συντάξεις ναι μεν έχουν καλή ροή, αλλά αν διοριστούν (και μείνουν στη διάθεση) εκατοντάδες άτομα στα νησιά, δυστυχώς θα μείνουν αρκετά χρόνια μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους γιατί τα ποσοστά ικανοποίησης μεταθέσεων είναι ήδη πολύ χαμηλά στη δευτεροβάθμια (πόσο πια να ανέβουν λόγω των αυξημένων συντάξεων). Κάτι τέτοια νομίζω έκαναν και πριν το 2010 και μετά κάποιοι κλάδοι την πλήρωσαν πολύ ακριβά.
trust.. τα νούμερα είναι αυτά, απλά μαθηματικά είναι, καλό είναι οι συνάδελφοι που ζητούν απίθανους αριθμους διορισμών για τον κλάδο τους να μελετήσουν καλά αυτά τα νούμερα, θαύματα δεν γίνονται. Όσο για τον κλάδο των φυσικών δεν θέλω να αναφερθώ εγώ για το θέμα των πε04, αλλά είναι μόνος κλάδος που σε όλους τους διορισμούς μέχρι σήμερα γενική και Ειδικη έχει σχεδόν 100% καλυψη των κενων
link?
Δυστυχώς, όσ@ εργάζονται στο πλαίσιο της εξειδικευμένης (ΠΕ25, Ε
Και πως θα διορίσει σε μη οργανικά κενά; Ή θα ιδρυσει οργανικά τα οποία στη δευτεροβάθμια είναι δυναμικά και υπολογίζονται με διαφορετικό τρόπο από την πρωτοβάθμια;Η δευτεροβάθμια θα πάρει το 100% των οργανικών της γενική και ειδική που πριν έναν μήνα φάνταζε ουτοπικό. Εγώ έτσι θα το ερμηνευα
Σ ευχαριστώ που εκφράζεις κι έμας τους ΕΕΠ-Ε
Κι εγώ σ'ευχαριστώ. Ελπίζω να καλυφθεί το σύνολο των οργανικών μας κενών.@patreas μπορείς να μας πεις κάποια πληροφορία γιο εμάς το ΕΕΠ?
Και ίσως ένας λόγος είναι ότι τον αδικεί τρελά ο αλγόριθμος (στη γενική). Σην Ειδική ποτέ δεν είχε κάλυψη 100% (χώρια που και εκεί τον αδικεί ο κόφτης στις οργανικές στα Τμήματα Ένταξης).