0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστούμε.αν μπορείς να στείλεις τους εκκαθαρισμένους τους επικουρικούς
Μόνο αν ανέβει ο αριθμός των διορισμών... αλλιώς από πού αλλού να κόψει!
Για ποιον λόγο; Δε γίνονται διορισμοί από επικουρικούς
Trust ευχαριστούμε θερμά για όλα!Για θεολόγους ΠΕ01 τι βλέπετε?
Το ξέρω απλά αν μπορείς έστω να στείλεις σε προσωπικό μήνυμα τους πίνακες .και πάλι ευχαριστώ
Τώρα ζούμε το αντίστροφο των δασκάλων. Οι δάσκαλοι ξεκίνησαν απογοητευμένοι με 950. Μετά το πήγαν στο 1100. Μετά στις συνταξιοδοτήσεις τους (1220). Μετά όσο ανέβαινε ο συνολικός αριθμός διορισμών, πήγαν στους 1500, 1700 κι έφτασαν μέχρι τους 2000. Τώρα οι φιλόλογοι μοιράζουν 1000άρια κι όλες οι άλλες ειδικότητες ονειρεύονται κάτι τρελά νούμερα. Θα μου πεις ανακοίνωσε 5000+ διορισμούς σε 2.907 κενά...
Trust δείξε λίγη χαρά καλέ
Δε μπορώ. Όσο υπερβολή θα ήταν οι 2000 διορισμοί των δασκάλων, άλλο τόσο είναι οι 5000 διορισμοί σε 2.907 κενά. Αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, δεν είμαι οπαδός. Δικαιοσύνη θέλω κι αυτό ΔΕΝ είναι δικαιοσύνη. Επίσης θα έχει "γέλιο" όταν θα μπουκώσουν οι μεταθέσεις στη Δευτεροβάθμια κι αυτοί που είναι ψηλά τώρα στους πίνακες (και λογικά θα διαλέξουν στεριά κι επίσης λογικά θα έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια αναπληρωτές σπίτι τους) θα βλέπουν τους "από κάτω" να τους παίρνουν τις μεταθέσεις (με τα μόρια που μάζεψαν στα κατσάβραχα ως αναπληρωτές συν τον δυσμενή διορισμό). Τότε θα έχουν περάσει οι πανηγυρισμοί που "πήραμε την εκδίκηση μας από τους δασκάλους" και "καταφέραμε να διοριστούν πολλοί παραπάνω από τα κενά μας". 4000 διορισμοί και πολλοί ήταν για τη Δευτεροβάθμια. Δίνεις τους 300 στις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας, 300 στους ΕΕΠ-Ε
Παιδιά, νομίζω ότι διαρκώς είστε σε λάθος κατεύθυνση. Οι 5000+ θέσεις προέκυψαν από τα κονδύλια ΠΔΕ της δευτεροβαθμιας. Πώς θα μπορούσε αυτά να τα δώσει στην πρωτοβάθμια; Μετά δεν θα είχε χρήματα για τους αναπληρωτες της δευτεροβαθμιας. Και μάλιστα ο Πατρεας νομίζω έγραφε ότι δεν είναι καν από όλες τις ειδικότητες. Αν γνωρίζαμε από ποιες ειδικότητες πήραν κονδύλια ΠΔΕ για τους επιπλέον διορισμούς, θα ξέραμε λίγο πολύ και την κατανομή που θα δοθεί στη δευτεροβαθμια.