0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις ειδικοτητες κυριως των ΕΠΑΛ υπαρχει καποια εκτιμηση για τον αριθμο;; Οι αναπληρωτες κλαδων οπως ΠΕ80, ΠΕ82, ΠΕ83 ηταν παρα πολλοι την περσινη χρονια.
Η στενότητα ήταν στους 1700. Στους 1200 μπορεί να είναι και στένωση.
Το έβγαλαν από τα 4πλασια και τα 8πλάσια που λέει η ανακοίνωση
Αγαπητέ trust λύσε μου μια απορία,αν εχεις καταλαβει.Ο.Patreas μιλησε για 1700 συστασεις οργανικων κ το Υπουργειο για 5πλασιους διορισμους σε σχεση με περυσι.Θα τις συστησει τις οργανικες κ δεν θα διορισει ή θα συστησει 1250 απλα;
Θεωρώ ότι τα 4πλάσια, 5πλάσια και 8πλάσια είναι αστείο να τα παίρνουμε στα σοβαρά. Γράφονται απλά για λόγους εντυπωσιασμού. Τι θα έγραφε δήλαδη; 7πλάσιο που είναι ακριβώς 1700 που πρόκειται να ιδρύσει; Εγώ εικάζω ότι οι ειδικότητες της πρωτοβάθμιας θα είναι περισσότερες από 1200 και οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί μαζί θα είναι κοντά στο 1300. Ξαναλέω εικάζω με βάση τις τάσεις που βλέπω και με βάση την εγκύκλιο μετατάξεων
Οι διφορούμενες αυτές αποψεις τρομολαγνίας των ΠΕ70 και ΠΕ60 μονο με τις διευκρινήσεις του @patrea θα πάψουν. Κ. Πατρεα μετα την ανακοινωση των αριθμων περιμένουμε να μας πειτε πια ο,τι ξέρετε σχετικα με την κατανομή στην α βαθμια. Εκει οπου εκτος απο την απογοήτευση που δεχτηκε πλέον καταδικάζεται κι απο κλάδους της ββαθμιας για πρότερη πλεονεκτικη θεση....
Όσο σημασία δίνουν στους ΕΕΠ-Ε
Τότε θα περιμένουμε όπως όλοι την κατανομή
Ο Πατρέας θα εμφανιστεί μετά τον τελικό του Euro
Είχα καιρό να δω το 950 για δασκάλους και μου είχε λείψει.