0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μην ξεχνιόμαστε... το νήμα ξεκίνησε ως "διορισμοί και το 2024;".
Να ρωτήσω εγώ ειλικρινά. Ποιο είναι το βέλτιστο που περιμένεις να ακούσεις από τον Πατρέα; Δηλαδή με επίσημα 2800 σύνολο στην πρωτοβάθμια, ποιο θεωρείς το καλύτερο σενάριο για τους ΠΕ70 και ΠΕ60;
Με 2300 πιστεύω ότι θα ήταν ικανοποιημένοι.
2300 στο συνολο Πε70+Πε60;Τελικά η καμπάνα του Patreas για τους δυσαρεστημένους κλάδους χτυπουσε για τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς!
2300 στο συνολο Πε70+Πε60;Τελικά η καμπάνα του Patreas για τους δυσαρεστημένος κλάδους χτυπουσε για τους δασκάλους και τους νηπιαγωγους;
Γράψε λάθος trust no one.Ουτε με 2300 θα είναι ικανοποιημένοι...
Αυτοί φταίνε;;; Θα μου πεις φταίνε κι αυτοί που ακόμη πιστεύουν αυτά που τους λένε οι αιρετοί και τα σάιτς. Αν πας κάποιες σελίδες πίσω θα διαβάσεις τις "πληροφορίες". "Τουλάχιστον 1550 δάσκαλοι". "2200, το είπε ο αιρετός".
Όταν σου λένε ότι το σύνολο της Αθμιας είναι 2800 (ΠΕ60/ΠΕ70 και ειδικότητες από τις οποίες θεατρολόγοι έχουν να δουν διορισμούς δεν ξέρω από πότε και γαλλικών/γερμανικών βλέπουν από 30)είναι τραγικό να θεωρείς τον εαυτό σου αδικημένο.
Τα μεγάλα βουβάλια δεν ασχολούνται με τα μικρά ποντίκια. Σιγά μη συγκριθούν ποτέ οι "βασικές" ειδικότητες με τις "μη βασικές". Οι ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ60 και ΠΕ70 συγκρίνονται μόνο μεταξύ τους. Οι υπόλοιποι είμαστε για να συμπληρώνουμε το νούμερο (και το ωρολόγιο πρόγραμμα στο σχολείο)