0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@lyxnari να σχολιάσεις. Δεν σου κάνει ότι επιθυμουμε το 1200; Μήπως θα ήθελες 0 αριθμούς ;
Τα περί βασικών και μη ειδικοτήτων λέει ότι δε σχολιάζει. Τα "εσείς είστε ασήμαντοι κι εμείς για πάντα στις καρδιές των μαθητών μας"
Σας ευχαριστούμε τότε. Μην εκπλήσσεστε βραδιάτικα. Οι αριθμοί που εσείς τόσο εύκολα χειρίζεστε ή και θέτετε ως δικαιο για κάποιους , για άλλους σχετίζονται με το μέλλον τους. Είμαι τόσο μετριοπαθης συνήθως στα λόγια μου και εγκρατής αλλά σημερα λίγο η σημερινή πίεση, λίγο η προκλητική σας κατ εμέ στάση με έφερε στο σημείο να "αντιδικω " σε ένα σαιτ. Το κλείνω εδώ. Μακάρι ο πολύπαθος κλάδος των εκπαιδευτικών να διορίζεται πλέον και δη κοντά στο σπίτι του. Οποιαδήποτε έγκυρη πληροφορία αναφορικά με κατανομή καλοδεχουμενη και φοβερά χρήσιμη
Κανένας δεν ζήτησε να " παρει" αριθμούς από άλλους κλάδους για να κερδίσει ο δικός του. Ακόμη, και οι ίδιοι οι νηπιαγωγοι σύσταση νέων οργανικών ζητάνε. Περισσότερες πιστώσεις επιζητουσαμε και σίγουρα όχι παίρνοντας από άλλους. Μη δημιουργείτε πόλωση αποψεων σας παρακαλώ. Αγχωμενοι και ταραγμένοι είμαστε ολοι
Να ρωτήσω εγώ ειλικρινά. Ποιο είναι το βέλτιστο που περιμένεις να ακούσεις από τον Πατρέα; Δηλαδή με επίσημα 2800 σύνολο στην πρωτοβάθμια, ποιο θεωρείς το καλύτερο σενάριο για τους ΠΕ70 και ΠΕ60;
https://www.pde.gr/index.php?topic=37610.msg1215532;topicseen#new
Αναδημοσιεύση των λόγων μου με τονισμένα γράμματα με διάθεση ειρωνείας και αυτοπροβολής. Οκ, συνάδελφε νικησατε. Είστε έτσι κι αλλιώς διορισμένος κατά τα λεγόμενα σας κι άρα ούτε σας ενδιαφέρει, ούτε συμμερίζεστε τη δική μας αγωνία. Άρα, η παρουσία σας σε φόρουμ διορισμών σε τι σας ωφελεί? Εμάς για παράδειγμα μας δίνει ενημέρωση και ίσως και μια ανατροφοδοτηση.
Θα μοιραστούν στα ΠΥΣΔΕ. Πώς θα ξεκολλήσουν από τα ΠΥΣΔΕ να πάνε σπίτι τους να δω