0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά την γνώμη μου θα γίνει μεγάλο αλλαλούμ με τις ορδές διαθεσιτών. Θα πηγαίνουν από σχολειο σε σχολειο εντος νομού και δεν θα βρίσκουν και οργανικη ούτε με το κυάλι. Μόνιμοι αναπληρωτές δηλαδή, καινούργιο φρούτο.
Ακριβώς αυτό. Όταν βγει το ΦΕΚ με το όνομα σου και διορισμό στην άλλη άκρη της Ελλάδας στο ξερονήσι την άλλη μέρα αρχίζεις να σκέφτεσαι τη μετάθεση. Θα συνειδητοποιήσεις όμως αργά η γρήγορα ότι θα σου πάρει πολλααααα χρόνια και αν γυρίσεις σπίτι σου. Μετά θα βρίζεις την κακή σου τύχη κτλ κτλ. Γράφω κάτι που το έζησα προσωπικά. Είναι σημαντικότερη η πιθανότητα κάποια στιγμή να γυρίσεις στον τόπο σου παρά ο διορισμός. Φυσικά όταν μου το είχαν πει και εμένα έλεγα: σιγά τις βλακείες ας διοριστω εγώ και βλέπουμε....
"Να αλλάξει σε κουβά το βρίσκω απίθανο." Γιατί;"Εκτός αν τον αδειάσουν τον κουβά με καταργήσεις" Τι εννοείς;
Μια σκέψη και ας πάει κουβά!Αναγγελία διορισμών 5000+ στη β/θμια.Ωραία;Α' φάση αναπληρωτών 1/9/2023..Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:α) 4.898 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη γενική εκπαίδευση, καιβ) 192 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ79.01 και ΤΕ16 σε Μουσικά Σχολεία για τη διδασκαλία μουσικών ειδικεύσεωνΕπιπλέον, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 39 αναπληρωτές κλάδων/ειδικοτήτων
5.000 στη β/θμια δεν είναι γενική + ειδική;
Πιερακακης τώρα στο ΣΚΑΙ: τετραπλάσιοι διορισμοι στην ειδική, οκταπλάσιοι στους ΕΕΠ, έμφαση στους διορισμους δευτεροβαθμιας
Το 2023 στην α φάση είχε πάρει 1024 φιλολόγους και ο τελευταίος είχε 73 και κάτι μόρια. Λέτε;;;Μια σκέψη και ας πάει κουβά!Αναγγελία διορισμών 5000+ στη β/θμια.Ωραία;Α' φάση αναπληρωτών 1/9/2023..Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:α) 4.898 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη γενική εκπαίδευση, καιβ) 192 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ79.01 και ΤΕ16 σε Μουσικά Σχολεία για τη διδασκαλία μουσικών ειδικεύσεωνΕπιπλέον, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 39 αναπληρωτές κλάδων/ειδικοτήτων