0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους και καλό διορισμό .Νομίζω ότι πρέπει να δούμε και το θέμα της υποχρεωτικής διετίας με τον πρώτο διορισμό. Μέχρι τώρα με τους διορισμούς να γίνονται με το σταγονόμετρο δεν επηρέαζε και πολύ τις υπηρεσιακές μεταβολές(μεταθέσεις κλπ). Τώρα όμως με την αύξηση των διορισμών βλέπουμε συναδέλφους με πολλά μόρια μετάθεσης που βρίσκονται στον 1ο χρόνο διορισμού να μη μπορούν να κάνουν αίτηση μετάθεσης και να βλέπουν την περιοχή του ενδιαφέροντός τους να δίνεται για διορισμό..Το σύστημα βλέπει μια περιοχή με όλα τα αιτήματα μετάθεσης ικανοποιημένα και το "δίνει" για πρώτο διορισμό.Ο συνάδελφος που δεν μπόρεσε να κάνει αίτηση, όταν θα μπορέσει να κάνει,θα βρει την περιοχή του ενδιαφέροντός του καλυμμένη.Νομίζω ότι είναι καιρός να μπει στο τραπέζι η επαναφορά του ενός χρόνου παραμονής στον τόπο του πρώτου διορισμού.Δεν κοστίζει τίποτα και θα διορθώσει πολλές δυσλειτουργίες που δημιουργεί η υποχρεωτική 2ης παραμονή.
1) όχι 2) έχουμε κουβά λέμεεεεε
Μπορούμε να δούμε σε ποιες περιοχές δεν ικανοποιήθηκε αίτηση μετάθεσης, για να τις αποκλείσουμε από το χάρτη διορισμού μας;
Δεν με αφορά άμεσα. Απλά ακούω συναδέλφους να ανησυχούν και είπα να προσθέσω τον προβληματισμό στη συζήτηση. Κάποτε πάντως πρέπει να σταματήσει.
Και ναι κι όχι. Στη Δευτεροβάθμια πολλές διευθύνσεις δεν ανακοίνωσαν ούτε την 1η επιλογή του καθενός.
Θα ξεκινήσω τη Δευτέρα τηλέφωνα στις δνσεις που με ενδιαφέρουν. Φαντάζομαι ότι οι δνσεις είναι υποχρεωμένες να ανακοινώνουν αυτές τις αποφάσεις για λόγους διαφάνειας.
Νομίζω ότι πρέπει να δούμε και το θέμα της υποχρεωτικής διετίας με τον πρώτο διορισμό.