0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο το πρωι παντως κυκλοφορει αυτο στο fb…
Να ρωτήσω κ εγώ η φτωχή αναπληρώτρια δασκάλα κάτι; Αφού θα διορίσει περίπου 1000 δασκάλους αυτό σημαίνει ότι εγώ στον πινακα των αναπληρωτών θα ανέβω 1000 θέσεις πιο πάνω για φέτος ; Συγνώμη για την ανόητη ερώτηση αλλά είμαι νέα στο χώρο!
Μόλις έκανα σύνδεση και το είδα... τι είναι αυτό;;;;; πρέπει να έχει πολύ φαντασία αυτός που έκανε αυτό τον πίνακα..
Είπαν 5000 οι διορισμοί δευτεροβάθμια γενική οπότε αφού 2500 τα οργανικά συμπέρασμα επί δύο όλα τα κενά όλων των ειδικοτήτων.
Συμφωνω. Ειναι λιγο μετρημενα κουκια
Τόσο απλά, τόσο εύκολα δηλαδή; Τότε τι περιμένουμε κατανομές; Ας διπλασσιάσουν όλοι και έχουμε το νούμερο διορισμών ανά ειδικότητα...
Έχω την εντύπωση ότι οι κατανομές αργούν εξαιτίας της επερχόμενης σύστασης των νέων οργανικών. Δε νομίζω ότι δεν είναι ήδη έτοιμη
Τόσο απλά, τόσο εύκολα δηλαδή; Τότε τι περιμένουμε κατανομές; Ας διπλασσιάσουν όλοι και έχουμε το νούμερο διορισμών ανά ειδικότητα...Μου παρακάνει απλοϊκό...
Κατα τη γνωμη μου ενας συσχετισμος αναμεσα σε διπλασσιασμο οργανικων με Α’ φαση αναπληρωτων ειναι πολυ κοντα στη πραγματικοτητα