0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο την αλλη θα ηθελα να σας ακουσω εσας με τι τεχνασμα θα παει απο το 2600 στο 5500…
Δεν πιστευω εγω κατι. Ο ιδιος ο πατρεας το ειπε. Αναφερεται σε οργανικες που υπαρχουν στον κουβα ή αποθήκη το αποκαλουσε παλιοτερα τις οποιες θα τις φερει στο προσκηνιο με τους νεους διορισμους…
Στην
Αυτό από πού προκύπτει; Πώς μπορεί να διοριστεί κάποιος χωρίς να υπάρχει οργανικό κενό; Κ μάλιστα όχι ένας κ δύο βυσματικοι (που τα έχουμε δει παλιότερα να συμβαίνουν) αλλά πολλαπλάσιοι! Κ ναι, εάν διοριστούν σε μεγάλα αστικά κέντρα, ακόμη κ αν βρίσκονται στη διάθεση χωρίς οργανική τοποθέτηση, θα έχουν "αρπάξει" τη θέση των μονίμων που διορίστηκαν μακρυά κ περιμένουν τη μετάθεση στον τόπο συμφερόντων τους. Πραγματικά, είναι αδιανόητα κάποια πράγματα που γράφονται εδώ μέσα!
Όχι. Εννοείται θα διορίσει αβέρτα μ ό ν ο στις περιοχές που ικανοποιήθηκαν ό λ ε ς οι αιτήσεις μετάθεσης.
Σκεψου οτι στην β θεσσαλλονικης ηρθαν 14 και εφυγαν 13 ... τα κενα που εμφανιζονται για μετετάξεις ειναι ουσιαστικά οι οργανικές που θα πάρουν οι νεοδιοριζόμενοι της προηγουμενης χρονιας. Τωρα αν πάρει εναν η δύο ... για τις ειδικότητες πε03 πε02 δεν βλεπω καμιά διαφπρά και 20000 διορισμους να κάνει
Ο patreas δεν είπε ποτέ ότι θα διορίσει σε περιοχές που δεν έχει ικανοποιήσει μεταθέσεις. Εγώ επειδή είμαι πολλή "παλιά" ξέρω τι είναι οι οργανικές του "κουβά". Και όπως γράφω πιο πάνω γι΄αυτό παλιότερα διόριζε δεκάδες ειδικά στα νησιά ασχέτως οργανικών κενών.
Παιδιά τα οργανικά κενά στη δευτεροβάθμια γενικής είναι δυόμιση χιλιάδες. Αυτοί βγάλαν ανακοίνωση για πέντε χιλιάδες. Άρα θα διορίσουν μαζικά σ' όλες τις περιοχές των μετατάξεων (εκεί έχουν ικανοποιηθεί όλες οι μεταθέσεις). Φυσικά θα γεμίσουν αυτές οι περιοχές έτσι διαθεσίτες οπότε μεταθέσεις για εκεί γιοκ τα προσεχή χρόνια.
Πιστεύω θα διορίσει πολύ κόσμο στα νησιά και Πελοπόννησο και γενικά περιοχές χωρίς υψηλή ζήτηση.
Συμφωνουμε. Οργανικες του κουβα σε περιοχες που δεν υπαρχουν αιτηματα μεταθεσης