0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ θα είμαστε. Τόσο σίγουροι ήμασταν και για τους 1300 δασκάλους. Αττική δεν θα δώσει πέρα από μεταθέσεις. Εκτός αν διορίζεται κανένα ρουσφέτι!!!!!!!!!!!!!
@neossos @Mr daskalos Εφόσον πάμε στους 1200-1300 διορισμούς πε70, με 1700 εκκαθαρισμένο, με δηλωμένα όλα, υπάρχει πιθανότητα διορισμού για φέτος; Θα ήθελα την άποψη σας...ΥΓ:1)Θα διορίσει και του χρόνου κανονικότατα.2)Υπάρχουν πολλοί από ιδιωτικά.3)Δεν έχει Καθόλου κενά στις: Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο, Θράκη
Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα 500 κενά σε δυτική και Ανατολική Αττική θα καλυφθούν από αναπληρωτές φέτος στην Α φάση; Σε καμια περίπτωση![/quote Στο ξαναλέω. Δεν θα δοθεί η Αττική. Δεν το λέω τυχαία αυτό. Επαρχία δεν πάει κανένας. Ποιος θα πάει Λακωνία Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία με 400 κενά σχεδόν; Αττική θα βρει άνετα.
Δεν θα πάρει 1200 δασκάλους. Ξεκινάμε από αυτό το δεδομένο. Το 1300 είναι αστείο. 1000 με 1100 οριακά.
Καλησπέρα σε όλους και καλή υπομονή! Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα ξέρουμε τα κενά ανά περιοχή που θα δοθούν για διορισμό ανα ειδικότητα! Εγώ ας πούμε είμαι ΠΕ03, πιστεύετε ότι θα δώσει θέσεις για διορισμό Α Αθήνας? Σας ευχαριστώ πολύ
Στην πρόσκληση διορισμού. Ειδικά για Δευτεροβάθμια, θα αργήσει. Πρέπει πρώτα να βγουν οι οριστικοί πίνακες.