0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το να διορίσει πάνω απο τα οργανικά των μετατάξεων είναι ενα τυράκι που πετάνε που προσωρινά βολεύει αλλά σκίζει τους πιο παλιούς και ακόμα περισσότερο αυτούς που χαίρονται που θα διοριστούν τώρα (γιατί και η επόμενη φουρνιά θα δημιουργήσει σε αυτούς το πρόβλημα) που δεν θα δουν μετάθεση ποτέ. Να μιλήσω προσωπικά. Έχω διοριστεί το 2021 και μετά απο 2 χρόνια πήρα μετάθεση στο Κιλκίς. Για πολύ σοβαρόυς λόγους υγείας και οικογενειακούς πήρα κατευθείαν απόσπαση στο τόπο συμφερόντων μου ()
Το πιο απλό και εύκολο που μπορούν αρχικά να κάνουν, είναι οι νεοδιοριστοι να μην υπολογίζονται για δύο χρόνια στα κενά των μεταθέσεων της ΔΔΕ που θα ανήκουν
Όλα αυτά που γίνονται στη δευτεροβάθμια μπορεί να είναι ένα οργανωμένο σχέδιο μείωσης των αναγκών που τελικά να γυρίσει μπούμερανγκ στο μέλλον.
Είναι αρκετά παρήγορο το ότι, έστω και δειλά-δειλά αρχίζουν αρκετοί να βλέπουν και τη φάκα, εκτός από το τυράκι (του διορισμού).
Εγω παλι να ρωτησω κατι αλλο. Επειδη κανενας απο οσους διοριστηκαν τα προηγουμενα χρονια στη δευτεροβαθμια δεν βλεπει με καλο ματι ολους αυτους τους επιπλεον διορισμους σε λειτουργικα κενα τι προτεινετε στους ανθρωπους αυτους; Να πουν οχι δεν διοριζομαι ειναι αντισυναδελφικο; Εσεις στη θεση τους μετα απο οσα εχετε κανει ως αναπληρωτες θα λεγατε οχι; Καπου χανετε το δικιο σας. Πειτε οτι φταιει ο αλγοριθμος και να αλλαξει. Ναι αυτο το δεχομαι. Αλλα γιατι τοσο πολεμος;
Ναι θα πουν και θα χαρούμε όλοι με τη χαρά τους. Από κει και πέρα, αν υπάρχει πρόβλημα ή δυσαρέσκεια με μεταθέσεις/αποσπάσεις κτλ, υπάρχει τρόπος διεκδίκησης μιας πιο δίκαιης διευθέτησης.
Καταρχην δεν διαβασες τι εγραψα. Απλα μαλλον μονος σου μυγιαστηκες. Ειπα δεν βλεπουν με καλο ματι. Και ρωτησα τι τους προτεινετε. Να πουν οχι; ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ Ουτε λογια εβαλα ουτε τιποτα. Ξερω πολυ καλα τι εγραψα