0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oliver, ο τρόπος υπολογισμού των οργανικών κενών είναι συγκεκριμένος. Υπολογίζεις τις χρειαζούμενες ώρες μιας ειδικότητας σε μια διεύθυνση. Μετά υπολογίζεις το άθροισμα του ωραρίου των μονίμων της ειδικότητας στη διεύθυνση. Αφαιρείς αυτά τα δυο. Και διαιρείς διά είκοσι. Ό,τι βγάλεις είναι ο αριθμός των οργανικών κενών. Ποια, λοιπόν, λειτουργικά κενά οργανικοποιήθηκαν; Καν δεν υφίσταται η έννοια του λειτουργικού (ή κι οργανικού) κενού σε σχολείο στον τρόπο υπολογισμού.
Ξεχνάς όμως να γράψεις ότι σε αυτόν τον τρόπο υπολογισμού τα στελέχη εκπαίδευσης τα θεωρείς ως να κάνουν το κανονικό διδακτικό τους ωράριο, ότι δεν μπαίνουν οι ώρες των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων και το βασικότερο ότι στους μόνιμους μου αφαιρείς συμπεριλαμβάνεις και αυτούς που είναι αποσπασμένοι εκτός σχολείων (είναι ένα 10%-12% των μονίμων κάθε χρόνο).
Μα αυτά είναι δεδομένα. Όσοι ανήκουν οργανικά σε μια διεύθυνση υπολογίζονται κανονικά. Ασχέτως αν είναι αποσπασμένοι αν είναι διευθυντές κτλ. Κι οι ώρες σε Πρότυπα-Πειραματικά δεν υπολογίζονται αφού εκεί δε γίνονται οριστικές τοποθετήσεις. Άλλαξε κάτι απ' όλ' αυτά; Όχι. Κανονικά κανονικότατα ισχύουν όλα. Τότε πώς να μη μπλοκαριστούν οι μεταθέσεις;
Εγώ θεωρώ ότι μετά από αυτό θα αλλάξει και ο τρόπος υπολογισμού κενών και πλεονασμάτων για τις μεταθέσεις της
Α, τι να πω. Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα. Όμως δεν έχω ακούσει τίποτα γι' αλλαγή. Ίδωμεν. Αν παραμείνει έτσι, όμως, τότε όσοι δεν έχουν ακόμη πάει στον τόπο τους τη βάψανε που λέει κι ο sakissov.
Περιμένω να σχολιάσει και κάποιος : καλά αυτά, για την κατανομή τίποτα θα πεις ; μόνο ότι βολοδέρνουν;
Αγαπητέ Πατρέα , καμία ενημέρωση για την κατανομη έχουμε; Πότε περίπου να την περιμένουμε; Μας εχει φαει το άγχος. Επίσης για Πε03 γενικής , τι να αναμένουμε;
Κανείς ποτέ δεν πέτυχε την κατανομή των διορισμών την τελευταία 4ετία. Κι αν γράψω κάτι που έχω, θα με πουν "λαγό".
Αν μετά τους διορισμούς κάποι@ που πήραν απόσπαση δεν χρειάζονται τελικά τι θα γίνουν; Θα μείνουν στη ΔΔΕ που πήραν απόσπαση ή θα γυρίσουν στην οργανική τους;