0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πήρε περισσότερους γιατί ήταν τα κενά μετά τις μετατάξεις...επισης οι νηπιαγωγοι έχουν παρά πολλά οργανικά κενά που φαίνονται ως λειτουργικά γι αυτό και η Α φάση ξεκινάει με 2300 αναπληρωτές....περισσοτερους από όλες τις ειδικότητες!!!!
Για άλλη μια φορά συμφωνώ 1000%. Αν γίνει όμως αυτό πάλι αυτός που θα έρθει με μετάθεση θα πάρει την οργανική και όταν ο νεοδιόριστος τρέχει σε 3 σχολεία θα βρίζει το υπουργείο που έδωσε αθρόες μεταθέσεις, ότι δεν έπρεπε κτλ κτλ.
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζει και η
1. Θα το δείς και εσύ όπως και αυτοί που τώρα θα διοριστούν σε 2 χρόνια που θα έχουν κολλήσει.2. Τα παλιά και διορισμένα μέλη του φόρουμ (patreas, trust, Lasid και άλλοι) είναι αυτά που με προσωπικό κόστος βοηθάνε είτε απο τη σκοπιά του αναπληρωτή είτε απο τη σκοπιά του μόνιμου χωρίς προσωπικό όφελος. Επετρεψε λοιπόν να έχει η γνωμή τους περισσότερη βαρύτητα απο κάποιου με 20 μηνύματα στο φόρουμ που γράφει μόνο για να ρωτήσει όταν κάτι τον αφορά.
Να δεις που κανείς δεν θα κολλήσει, γιατί τα νούμερα που θα πάρει κάθε κλάδος είναι μηδαμινά απέναντι στις πραγματικές ανάγκες. Κενά πάντα θα υπάρχουν και για μεταθέσεις και για διορισμούς και για αναπληρωτές. Κάθε χρόνο οι συντάξεις θα αυξάνονται. Μιλάμε για μια γερασμένη βαθμίδα.
Εμένα αυτά τα μελη με απογοήτευσαν.τουςωειχα ψηλά και έβγαλαν πολλή κακία.δεν το περίμενα αυτό.αλλο η ενημέρωση και άλλο αυτό που γίνεται με το που ειπώθηκε το νούμερο των διορισμών.αυτο βοήθεια δεν είναι ούτε και ενημέρωση
Αυτοί δεν είχαν σκοπό για 10000. Γι' αυτό δεν ξεκίνησαν απ' την αρχή τη διαδικασία. Με το 28% τους προέκυψε.
Σε αντίθεση με τις μεταθέσεις του 2023, που μια βδομάδα πριν την ανακοίνωσή τους διακινούνταν πληροφορίες από τους αιρετούς για περίπου "1.300 μεταθέσεις", αλλά έγιναν τα Τέμπη και ως δια μαγείας λίγες μέρες αργότερα οι μεταθέσεις ήταν 2.651, δηλαδή υπερδιπλάσιες. "Συμπτωματικά", σε 2-3 μήνες θα είχαμε και εθνικές εκλογές (από τις οποίες και προέκυψε το "41τακατό").
Αυτό που λέτε προϋποθέτει να δοθούν αναλογικά αυτά τα επιπλέον κενά σε όλες τις ειδικότητες της δευτεροβάθμιας. Από ο,τι φαίνεται όμως όλοι μιλούν για ακόμη μια φορά για τις γνωστές ειδικότητες (φιλόλογοι, μαθηματικοί). Πάντως εμένα μου φαίνεται μια καλή ιδέα να τα δώσει τα κενά όπως στην α φάση. Και δίκαιο μου φαίνεται και πιο πιθανό να καλύψει έτσι πραγματικά κενά και 5000 κενά βγαίνουν. Δεν το βλέπω να το κάνουν όμως.
Αυτό γιατί το λέτε; Έχετε πληροφόρηση για το πώς θα κατανεμηθούν στις διάφορες ειδικότητες;