0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως τα λες είναι στην περιφέρεια ψάχνουν και δεν βρίσκου. Στα μεγάλα αστικά κέντρα βρίσκουν πιο εύκολα.Γιατί σου τάζουν μόρια για σύμβουλος κλπ κλπ
Ο Patreas προχθές είχε αφήσει να εννοηθεί για Δευτέρα, έκτοτε πουθενά αλλού δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση
Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους μ......ς που δουλεύουν έξτρα χωρίς να πληρώνονται!Πραγματικά πόσο μα πόσο δούλοι έχουν γίνει οι εκπαιδευτικοί;Σήμερα στον ιδιωτικό τομέα ούτε καλημέρα δεν σου λένε τζαμπα, ενώ οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν πλασματικές υπερωρίες χωρίς έλεος!Εδώ συνάδελφοι λέμε μπράβο στα κορόιδα που δουλεύουν τζάμπα και τους θεωρούν και παράδειγμα!
Μα, η κατανομή δε θα βγει αφού βγουν και οι οριστικοί της 2ΓΕ μετά το 15Αύγουστο;Αυτό είχα καταλάβει εγώ..
Πεοτε τα γιατί ετσι ειναι. Μονοι μας βάζουμε τα χεράκια μας κ βγάζουμε τα ματακια μας.
Δεν σχετίζονται απαραίτητα.Από τη στιγμή που ψηφίστηκαν οι νέες οργανικές, μπορει να βγει πλέον και η κατανομή...
Η πρόσκληση θα βγει αναγκαστικά μετά τους οριστικούς. Η κατανομή μπορεί να βγει και τώρα αν θέλουν.
Ας μου πει κάποιος γιατί δεν έχω καταλάβει οι οργανικές που καταργούνται στη δευτεροβάθμια χάνονται ή θα δοθούν αντίστοιχα άλλες για μεταθέσεις και διορισμούς;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Αυτο πρακτικά σημαίνει ότι θα δοθούν στην πρωτοβάθμια στις αντίστοιχες ειδικότητες ή όχι;
Φίλε μου μιλάς για μια συγκεκριμένη περίπτωση, που θα διόριζαν 50-100 άτομα παραπάνω σε άλλη ειδικότητα από την δική μου και έτσι δεν θα με έπαιρναν αναπληρωτή στον τόπο μου την επόμενη/επόμενες χρονιές!!!!Άρα να μην κάνουμε καθόλου διορισμούς? Αυτό λες? Τέλος θεωρώ το σενάριο σου υπερβολικό και το μόνο που κοιτάς είναι τον εαυτό σου.ΥΓ εγώ δεν είμαι διορισμένος και δεν πρόκειται πότε στην ΠΕ ή ΔΕ ...