0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε ή πάσχεις στην κατανόηση κειμένου ή επίτηδες εθελοτυφλείς. Δεν έγραψα πουθενά να μη γίνουν διορισμοί. Επίσης δεν είμαι χθεσινός εδώ, έχω γράψει πολλάκις τις θέσεις μου.Για φέτος, εφόσον κατά πως φαίνεται περισσεύουν κονδύλια ή θα έπρεπε να καλυφθούν στη δευτεροβάθμια το 100% των οργανικών κενών ΟΛΩΝ, από θεολόγους μέχρι μουσικούς ή στην περίπτωση που αποφάσιζαν να κάνουν επιπλέον αυτών διορισμούς τότε θα έπρεπε αφενός αυτές οι θέσεις να δοθούν πρώτα για μεταθέσεις κι αφετέρου να γίνει αυτό που πρότεινει ο Πατρέας. Να μοιραστούν δηλαδή οι επιπλέον θέσεις ως π.χ. 10% επι των οργανικών σε κάθε Πύσδε για ΟΛΟΥΣ (ΠΕ01,02,03 κ.ο.κ.).Έτσι θα εξασφαλιζόταν ότι δε θα επαναλαμβανόταν οι στρεβλώσεις του παρελθόντος που κατέληξαν σε πλεονάσματα για κάποιες ειδικότητες και ελλείμματα για άλλες. Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις γιατί στη δευτεροβαθμια το να πλεονάζει μια ειδικότητα καταλήγει εις βάρος άλλης, είναι δικό σου θέμα. Δεν κάνει αυτόν που το αναγνωρίζει (και το βιώνει) παρτάκια.
@Patreas Ισχύει 1300+/- πε70 και 300+/- πε60;Θα εχουμε την αλλη βδομάδα πακετο με την κατανομή και των ΦΕΚ των περιοχων για δηλώσεις;
Δεν είπε ποτε ο patreas 1300. Είπε στον αριθμό των μεταθέσεων τουλάχιστον. Άρα εκεί να υπολογιζεις .
Αυτό που γράφεις εδώ δεν τα αναφέρεις πουθενά ως απάντηση ...
Μου λες αν διόριζαν σε β γ ανάθεση 50-100 άτομα στον νομό μου τι θα έλεγα...
Αν δεν είσαι σε θέση διορισμού ή αν δεν μπορείς να πάρεις μετάθεση δεν σου φταίει κανένας....
Συγγνώμη για τη διακοπή, αλλά υπάρχει πιθανότητα να έχουμε κατανομή για δευτεροβάθμια μέχρι αύριο;
Θα βρείτε ενδιαφέροντα τα παρακάτω στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Κατσωνόπολος.ΔευτεροβάθμιαΣύνολο: 81.308Σχέση εργασίαςΜόνιμοι: 63.956 Αναπληρωτές: 16.991 Ι.Δ.Α.Χ.: 87 Ωρομίσθιοι: 274ΗλικίαΟ ηλικιακός μέσος όρος των αναπληρωτών/τριών είναι τα 40 έτη (1.105 εκπαιδευτικοί είναι κάτω των 30 ετών και 156 εκπαιδευτικοί άνω των 60) και των μονίμων τα 50 έτη.Οι 63.956 μόνιμοι εκπαιδευτικοί ΔΕ ανά ηλικιακή κατηγορία81 (Έως και 30 ετών)3.111(31 - 40 ετών)17.560 (41 - 50 ετών)31.380 (51 - 60 ετών)11.824 (Άνω των 60 ετών)
Περί μουσικών (ΠΕ79.01):Κάποιος στο facebook γράφει πως μίλησαν με αιρετό και θα έχουμε"55 θέσεις η πρωτοβάθμια γενικής...και κατά πάσα πιθανότητα 25 η δευτεροβάθμια στάνταρ επειδή είναι ο αριθμός μεταταξεων...και ελπίζουμε να δώσει κι άλλα κενά η δευτεροβάθμια".Μακάρι να είναι έτσι, και όχι 9 (!) που ήταν η πρόβλεψη του patrea για την πρωτοβάθμια γενικής.
Τίτλος ανάρτησης: "Η γερασμένη Δευτεροβάθμια"Με βάση τα παραπάνω στοιχεία μέσα σε μια 5ετία θα έχουν πάρει σύνταξη 12.000 συνάδελφοι της Δευτεροβάθμιας.Επομένως, θα απελευθερωθούν 12.000 θέσεις για μετάθεση και στη συνέχεια για νέους μόνιμους διορισμούς.Το Υπουργείο τα γνωρίζει αυτά τα στοιχεία!Η τρομολαγνία δεν βοήθησε ποτέ κανέναν!Η Δευτεροβάθμια έχει ανάγκες και κάθε χρόνο θα αυξάνονται κατακόρυφα, λόγω του μεγάλου όγκου των συνταξιοδοτήσεων. Πολύ ορθά φέτος θα γίνουν οι 5.500 διορισμοί στη βαθμίδα αυτή.