0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα κενά θα έχουν δοθεί νωρίτερα και αν θέλει ανακοινώνει προσλήψεις αναπληρωτών 6/9. Η κάθε Διεύθυνση θα γνωρίζει πόσοι θα διοριστούν οπότε τους αφαιρεί από τα λειτουργικά κενά. Φυσικά αυτό δεν λαμβάνει υπόψη άδειες/αποσπάσεις νεοδιόριστων (ας πούμε 10-15% τουλάχιστον) ή άλλες άδειες/αποσπάσεις που θα εμφανιστούν την 2/9.Θα δούμε, μακάρι να είναι όλοι στις θέσεις έστω μέχρι 12-13/09.
Δεν το μάθατε από εμένα: ορκωμοσίες όχι νωρίτερα από 2/9. Το είχαμε προβλέψει αυτό εδώ στο φόρουμ και εξηγήσαμε ότι είναι παράλογο να πληρώνονται 10000 άνθρωποι για μισό μήνα χωρίς λόγο. Ο στόχος είναι πριν τον αγιασμό να είναι νεοδιόριστοι και αναπληρωτές στα σχολεία. Για να δούμε.
Αν όντως γίνουν ορκομωσίες από 2/9, επηρεάζονται οι μεταθέσεις όσων διοριστούν ή θα έχουν θέμα με τη διετία για 2 μέρες;
Μέγας τρόμος με τα Δωδεκάνησα.Και εγώ πήγα εκεί Ρόδο και πήρα τοποθέτηση και οργανική τώρα σε δυσπρόσιτο ως ΠΕ70Μεγάλη κωλοφαρδια......μην ακούτε κανένανΌσο τα συζητάτε σας τρομάζουν και δεν πάτε πουθενά μετά!
Εγκύκλιος μεταθέσεων σελ.9:ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ:I. β) Για όσους εκπαιδευτικούς διορίζονται και αναλαμβάνουν υπηρεσία το μήνα Σεπτέμβριο προσμετράται ο χρόνος από 1η Σεπτεμβρίου.
Εγώ δεν καταλαβαίνω πάλι το εξής απλό. Όλα αυτά που αναφέρονται άνωθεν, είναι ντόμινο εξελίξεις από την απρόσμενη καθυστέρηση της εξαγωγής των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 2ΓΕ/2023. Εάν δεν με απατά η μνήμη μου η περίοδος των ενστάσεων γι' αυτούς τους πίνακες έληγε γύρω στις 09-08-2023. Απ' αυτά που έχω διαβάσει, στα ενημερωτικά-εκπαιδευτικά sites και από τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΣΕΠ, οι ενστάσεις της εν λόγω προκήρυξης ξεκίνησαν να εξετάζονται μετά το πέρας των ενστάσεων της 1ΓΕ/2023, εκεί μετά τις 20-05-24. Εάν αυτό αληθεύει τελικά, γιατί τέτοια αργοπορία στην εξέταση των ενστάσεων της
Και αργότερα να γίνουν, από την στιγμή που δεν αλλάζουν τον αλγόριθμο υπολογισμού οργανικών κενών για μεταθέσεις, με τόσα πλέονάσματα που θα δημιουργηθούν φέτος, δεν πρόκειται να πάρει κάποιος που θα διοριστεί φέτος στην Δευτεροβάθμια μετάθεση μετά από δύο χρόνια.
Lasid ευχαριστώ για την απάντηση σου. Άρα τον δευτερο χρόνο παίρνεις οργανική , όμως εφόσον φαίνεται ότι την έχεις υπηρετήσει τη πρωτη χρονιά δεν υποχρεώνεται να την υπηρετησεις;
ολοι αυτο λεμε