0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά εμένα η γνώμη μου είναι ότι σπάνια κάνουν κάτι παράνομο για τον απλό λόγο ότι ό,τι κάνουν δε θέλουν να εκπέσει σε μια ενδεχόμενη προσφυγή. Θεωρώ ότι ό,τι κάνουν γίνεται ως επί το πλείστον νόμιμα, απλά η νομοθεσία αλλάζει τόσο συχνά που είναι αδύνατο να είμαστε κάθε στιγμή ενημερωμένοι για το τι ισχύει ή όχι. Για το ότι τη νομοθεσία τη φτιάχνουν όπως θέλουν για να περάσουν αυτά που θέλουν συμφωνώ απόλυτα.
Απο το 2001 που δούλεψα πρώτη φορά το έχουμε πει εκατομμύρια φορές. Ας υπάρχουν 100000 κενά, για 10 χρόνια δεν διορίζεται κανένας. Ας ακούς το παραμύθι ότι ο νόμος λέει διορισμοί γίνονται μόνο σε οργανικά κενά (το 2021 που διορίστηκα η Μακρή το ΄είχε πεί 250 φορές). Απο την ΄΄αλλη ας έχω μόνο 2500 κενά. Θα βρώ μια αλχημεία να διορίσω τους διπλάσσιους και ας έλεγα τα αντίθετα.. Με λίγα λόγια τους γράφουν όλους στα ,,,,,,,, και ως βλάκ... χορεύουμε. Η εμπειρία 25 σχεδόν χρόνων έχει δείξει ότι η αποκάλυψη να γίνει δεν ιδρώνει το αυτί τους. Χιλιάδες να πεθαίνουν απο την πείνα δεν τους καίγεται καρφί. Ένα πράγμα μόνο τους κάνει να τα κάνουν πάνω τους. Όταν το 41% γίνει 28%. Όλους τους, όπου και να ανήκουν.
Πιο σωστά είναι να πούμε οτι γίνονται τα πάντα αν θέλουν και πάντα οτι και να κάνουν υπάρχουν αλχημείες ώστε να έχουν τον κ.... καλυμμένο.
Ας πούμε ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για να βγει η κατανομή. Γιατί δεν βγαίνουν τουλάχιστον οι περιοχές των νέων οργανικών, να τελειώνει αυτή η εκκρεμότητα;
Στην πρωτοβάθμια που θα ιδρυθούν νέες οργανικές, θα τρέξουν συμπληρωματικές μεταθέσεις. Οπότε δεν θα φανούν οι περιοχές πριν την πρόσκληση διορισμών; Απλώς στην πρόσκληση διορισμών θα είναι κουτσουρεμενες αφού δεν θα δοθούν όλες.
Ναι λογικά αυτές θα βγουν πριν την κατανομή διορισμών γιατί πρέπει να δοθούν για συμπληρωματικές μεταθέσεις.
Θα γίνουν συμπληρωματικές μεταθέσεις και για κλάδους που δεν ιδρύθηκαν νέες οργανικές (ΕΕΠ και Ε