0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν γίνεται. Από την άλλη όμως μάλλον γίνεται γιατί για να δώσεις κατανομή (αριθμούς και όχι περιοχές) δεν χρειάζεται να έχουν τρέξει οι συμπληρωματικές μεταθέσεις. Ο αριθμός των οργανικών που θέλουν να δώσουν θα είναι ίδιος. Αφού οποίος παίρνει μετάθεση απλώς αλλάζει οργανική, δεν αυξομειώνει τον αριθμό οργανικών.
Υπομονή μωρέ!Πώς κάνετε έτσι;Υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα.Πάτε για κανα μπανάκι.Ζήστε το καλοκαίρι.Κι όλα θα γίνουν.Είτε αγχωθείτε είτε όχι.Φιλικά και συναδελφικά
τις περιοχες αλλαζει
Δεν χάθηκα, απλώς δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι των εντυπώσεων και των προβλέψεων όταν όλος ο κόσμος αγωνιά. Είναι καλύτερο να γράφει κάποιος, αυτές τις μέρες, όταν έχει κάτι να πει.Οπότε εγώ θα πω ότι οι ΠΕ70 θα προσεγγίσουν οριακά το 1400. Γενική. Τα λέμε ξανά στα επίσημα!Εφοσον Πατρεας ειπε τουλάχιστον 1222 εχει μεγαλη λογικη εφοσον κοψει λιγο απ τ ειδικότητες κ δωσει σε πε60 κ πε70, ειδικα αν εχουμε και κανενα δικο μας παιδι στο 1300 με 1500.
Η οδηγία λέει ότι οι νέες οργανικές θα δωθούν για συμπληρωματικές μεταθέσεις ΚΑΙ κάλυψη υπεραριθμιών. Το δεύτερο αλλάζει κάπως το χάρτη της διαθεσιμότητας.
και παλι δεν ειναι ειναι, συμφωνω οτι νουμερα βγαινουν ανετα ΑΛΛΑ 1 μεταθεση μπορει να μειωσει τα οργανικα κενα, αμα φυγει απο περιοχη που ειναι υπεραριθμος και παει σε περιοχη που εχει κενογι αυτο λεμε οτι τα οργανικα κενα θα ειναι περισσοτερα των διορισμων, για να εχει καβατζα
Δηλαδή? Μπορείς να μου το εξηγήσεις?
Μην μπερδευουμε την υπεραριθμια στο σχολειο με την οργανικοτητα στην διευθυνση (κουβας)
Για να παρεις ισως μια πιο ξεκαθαρη εικονα, περιοχες που στις μεταταξεις εχουν κενο για μεταταξη ΣΙΓΟΥΡΑ μπορει να γινει διορισμος (προσοχη, οχι θα γινει, μπορει να γινει), ενω σε ολες τις υπολοιπες θα δημιουργηθουν νεα κενα, θα παρουν καποια απο αυτα οι μονιμοι, θα αφησουν πισω τους αλλα, και αυτα που θα καταληξουν να "ξεμεινουν" θα γινουν διαλογη απο το υπουργειο και θα δωσουν καποια απο αυτα για διορισμο.
Δεν χάθηκα, απλώς δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι των εντυπώσεων και των προβλέψεων όταν όλος ο κόσμος αγωνιά. Είναι καλύτερο να γράφει κάποιος, αυτές τις μέρες, όταν έχει κάτι να πει.Οπότε εγώ θα πω ότι οι ΠΕ70 θα προσεγγίσουν οριακά το 1400. Γενική. Τα λέμε ξανά στα επίσημα!
Οι πε60 τί θα προσεγγίσουν ;;;;