0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν στο 2800 της Πρωτοβάθμιας είναι και η ειδική μέσα, τότε πως θα βγουν οι θέσεις δασκάλων και νηπιαγωγών;
Μα αυτό λέω κι εγώ! Η ειδική είναι εκτός και στις δυο περιπτώσεις των αριθμών
@Ko_s η κατανομή δεν ακολουθεί τις συνταξιοδοτήσεις. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε τα ήδη υπάρχοντα οργανικά κενά να αντιστοιχούν στις αντίστοιχες πιστώσεις που διατέθηκαν για τη μισή δευτεροβάθμια γενική. Για να δικαιολογήσουν το σκεπτικό πίσω από την κατανομή χώρισαν συμβολικά με αυτόν τον τρόπο τις βαθμίδες, ώστε να φαίνεται ότι έγινε με κριτήριο της πιστώσεις.
Δευτεροβάθμια γενική 5.000Πρωτοβάθμια γενική 2.800 (~1.215 ειδικότητες και τα υπόλοιπα ΠΕ60 και ΠΕ70)Ειδική αγωγή 1.000 ΕΕΠ-Ε
Από το η κατανομή δεν ακολουθεί τις συνταξιοδοτησεις μέχρι να εξαφανίσουν όλες τις συνταξιοδοτησεις της δευτεροβάθμιας γενικης και να τις δώσουμε στην πρωτοβάθμια έχει μεγάλη απόσταση. Οι αριθμοί σου εκφράζουν μάλλον ευσεβείς πόθους. Δεν λέω ότι μπορεί να μην βγουν αληθινοί αλλά θα είναι πάρα πολύ άδικο για τη δευτεροβάθμια. Όπως και να έχει, υπομονή μέχρι να δούμε τι σκέφτεται το υπουργείο.
Συνάδελφοι δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο πανικός σας πραγματικά. Ο Patreas δεν είπε τι περιλαμβάνει το 4.451; Με έναν πολύ απλό συλλογισμό προκύπτει το τι περιλαμβάνει αντίστοιχα το 5.549. Χρειαζόταν να το γράψει κάποιος ανώνυμος για να το καταλάβετε; Όταν γράφτηκε το δελτίο τύπου ενδεχομένως η δευτεροβάθμια γενική να ήταν 5.001 και η δευτεροβάθμια ειδική 548. Αυτό έγραψα στο προηγούμενό μου μήνυμα @zetov και αυτό είχα γράψει από την πρώτη στιγμή κατά προσέγγιση. Αλλιώς τα νούμερα θα έβγαιναν πάνω από το 10.000.Το 5.500 που ανακυκλώνετε συνέχεια ως το νούμερο αποκλειστικά της δευτεροβάθμιας γενικής πώς προέκυψε; Το γράφει πουθενα στο δελτίο τύπου; Εκπρόσωποι της ΠΕΑΔ παρ' όλ' αυτά το έβαλαν τεχνηέντως μέσα στα λεγόμενα του υπουργείου για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και από κάτω ποστάρουν τη δήλωση του υπουργού στο mega περί 5.500 διορισμών που αφορά το σύνολο της δευτεροβάθμιας. Ντροπή πραγματικά γι' αυτούς που τα ποστάρουν αυτά, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω...
Δηλαδή αναμενεται να αλλαξει κατι για τις ειδικες κατηγοριες?Ως νεοδιοριστη του 23 και ειδικη κατηγορια, δεν εκανα αιτηση για αποσπαση εκτος ΠΥΣΔΕ για να εχω δικαιωμα για μεταθεση του χρονου.Ευχαριστω