*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1105756 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τα κουρέλια τραγουδάνε

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #4704 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:03:07 am »
Έστω ότι στην παύλα της ανακοίνωσης του υπουργείου που λέει για τη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:22:14 »

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #4705 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:10:24 am »
8 x 150 = 1200

Ναι. Το διόρθωσα. Περασμένη ώρα βλέπεις  :D

Αποσυνδεδεμένος Τα κουρέλια τραγουδάνε

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4706 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:15:16 am »
Προφανώς, η αρχική πρόθεση ήταν να δοθούν στη Δευτεροβάθμια Γενική 5.500 θέσεις προς διορισμό. Όταν όμως είδαν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν στην Πρωτοβάθμια και ότι θα γινόταν "σφαγή" στους δασκάλους, τότε μετά από διάφορες πιέσεις έγινε η αλλαγή. Για να το καλύψουν, ισχυρίζονται μεταγενέστερα πως οι 5.500 διορισμοί στη Δευτεροβάθμια περιλαμβάνουν και την Ειδική. Κάτι που προφανώς δεν στέκει, καθώς τα κενά της Ειδικής στη Δευτεροβάθμια δεν είναι μόνο 500. Θα καλυφθούν σχεδόν όλα!

Επομένως, ο αιρετός δεν τα γράφει τυχαία! Ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί! Είναι κακό να εθελοτυφλούμε! Όλοι γνωρίζουμε, παρά τις δηλώσεις ορισμένων, πως όλα ήταν έτσι εξαρχής, όπως ακριβώς τα περιγράφω!

Στο ΕΕΠ/Ε

Αποσυνδεδεμένος Maribelle

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Εκπαιδευτικός
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:22:14 »

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #4708 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:22:38 am »
Τώρα, στην περίπτωση που οι 3 παύλες είναι ανεξάρτητα σύνολα, το 998 που πρόεκυψε πριν ανήκει στην ΕΑΕ Αθμια και

Αποσυνδεδεμένος Maribelle

• Πλήρες μέλος
  • Εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #4709 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:29:11 am »
Τώρα, στην περίπτωση που οι 3 παύλες είναι ανεξάρτητα σύνολα, το 998 που πρόεκυψε πριν ανήκει στην ΕΑΕ Αθμια και

Αποσυνδεδεμένος jimys

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4710 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:35:41 am »
νομιζω δεν βγαινουν τα κουκια, εαν υπαρχει αναλογικη προσαυξηση σε ολες τις ειδικοτητες τοτε ουτε οι ΠΕ02 πανε για 4ψηφιο (950+), ουτε οι ΠΕ86 πανε για σοβαρο νουμερο (160+) και σαφως αρκετες αλλες "βασικες" ειδικοτητες θα εχουν μικρα νουμερα. Προσωπικα ειμαι πεπεισμενος, αν και ουδεμια σχεση εχω με ΠΕ02, οτι θα εχουν 4ψηφιο αριθμο διορισμων, δεν ξερω γτ μου εχει κατσει ετσι.

Οσο αφορα τις συμπληρωματικες μεταθεσεις πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι μπορει να γινει με τις περιοχες διορισμων, ειδικα σε ειδικοτητες οπως η δικια μου (ΠΕ83) οπου τα κενα ειναι 70 συνολο, με 28 απο αυτα Αθηνα (ειλικρινα θεωρω αδυνατο να δωσει κενα στην Αθηνα για διορισμο, και αν το κανει μονο Δυτ και Ανατ Αττικη) και εαν βγαλουμε εκτος την Αθηνα (κεντρο) τοτε μενουν νησια τα οποια ειναι αρκετα μικρα για να "χωρεσουν" την παραπανω ισοποση προσαυξηση, εννοω οτι σε μια Α Κυκλαδων π.χ. μπορει να πανε 10 αντι για 5 φιλολογους, κατι θα τους κανει, αντιθετα δεν μπορει να πανε 5 αντι για 2 Ηλεκτρολογοι καθως ειναι "περιορισμενες" οι δυνατοτητες απασχολησης τους. Σαφως διοιρισμος σε περιοχες που δεν δοθηκαν για μεταθεση θα ειναι ασχημο για τους παλιους και δεν θα μου αρεσε να μου το κανουν οταν, αν, βρεθω και εγω στην θεση τους....

Αν γίνει αυτό, δηλαδή αν δοθούν κενά διορισμού εκεί που δεν ικανοποιήθηκαν μεταθέσεις... Θα είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για εμάς που διοριστηκαμε νωρίτερα μακριά από το σπίτι μας...και δεν έχει γίνει κατανοητό το γιατί να γίνει αυτό , γιατί να μην τρέξει το σύστημα για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις; Είναι ανήθικο και ύποπτο ταυτόχρονα.. και φυσικά θα αυξήσει τη τάση προς παραίτηση.. γιατί μειώνονται μακροπρόθεσμα και τα κενά των αποσπάσεων..
Εκπαίδευση ή Παιδεία; 2 ημίχρονο 1 τελικό..

Αποσυνδεδεμένος Mr daskalos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4711 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:38:13 am »
Συμφωνώ μαζί σου! Πάντα η ευαισθησία/ενδιαφέρον/ ειδικό βάρος δίνεται σε συγκεκριμένο κλάδο της Πρωτοβάθμιας. Κακά τα ψέματα!
🤗😉

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4712 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:55:10 am »
Αν γίνει αυτό, δηλαδή αν δοθούν κενά διορισμού εκεί που δεν ικανοποιήθηκαν μεταθέσεις... Θα είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για εμάς που διοριστηκαμε νωρίτερα μακριά από το σπίτι μας...και δεν έχει γίνει κατανοητό το γιατί να γίνει αυτό , γιατί να μην τρέξει το σύστημα για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις; Είναι ανήθικο και ύποπτο ταυτόχρονα.. και φυσικά θα αυξήσει τη τάση προς παραίτηση.. γιατί μειώνονται μακροπρόθεσμα και τα κενά των αποσπάσεων..

Δεν μπορεί και δεν θα δώσει διορισμούς εκεί που δεν ικανοποιήθηκαν όλες οι μεταθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος Nora Kak

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #4713 στις: Ιουλίου 18, 2024, 02:58:43 am »
Γεια σας ! Για χημικούς έχουμε καμία ιδέα;
Ξέρω ότι είμαστε κοντά στην ανακοίνωση της κατανομής αλλά δεν τους πιστεύω κιόλας ότι σήμερα αύριο θα ανακοινώσουν, είναι ικανοί να το καθυστερήσουν για όσο καιρό θέλουν.
Οπότε.... Τι νούμερα παίζουν χημικούς γενική-ειδικη;
Ευχαριστώ πολύ ❤️
Η παιδική ηλικία δείχνει τον άνθρωπο, όπως η αυγή την ημέρα..

Αποσυνδεδεμένος dimitra.s

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4714 στις: Ιουλίου 18, 2024, 03:43:40 am »
Επειδή η αγωνία ειναι πολύ μεγάλη θα ήθελα να σας ρωτήσω και αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ:

1)Εγώ ειμαι 800 και η σύζυγος μου ειναι 1700 εκκαθαρισμένο πε70 και θα τα δηλώσουμε όλα.Πιστεύετε θα είναι μέσα στους διορισμούς η σύζυγος;

2)Εφόσον διοριστεί,ποια περιοχή μπορούμε να δηλώσουμε από τις πρώτες που κατεβαίνει αρκετά στον πίνακα και μένει στο τέλος(εκτός Αττικής και Πειραιά),ώστε να έχουμε πιθανότητες να είμαστε μαζι;
πχ Λακωνία,Ηλεία,Κυκλάδες

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

ΥΓ:Έχουμε 3 μικρά παιδάκια..

Σενάριο Α: Κάνετε αίτηση για διορισμό κ οι 2 βάζοντας διευθύνσεις που είναι ξεκάθαρο που θα πάτε π.χ Ηλεία, Κορίνθια κλπ κ δεν δηλώνετε καθόλου νησιώτικα συμπλέγματα που μπορεί ο ένας να είναι στο ένα νησί κ ο άλλος στο άλλο. Σε αυτό το σενάριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χωριστείτε.

Σενάριο

Αποσυνδεδεμένος Travel Girl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4715 στις: Ιουλίου 18, 2024, 07:50:11 am »
Ενημερωτικό του Θοδωρή Κατσωνόπουλου, αιρετού μέλους του ΚΥΣΔΕ, σχετικά με τους επικείμενους διορισμούς

Πότε θα ανακοινωθεί η κατανομή;
Μου ξεκαθάρισαν όχι σήμερα, όπως αναμενόταν με βάση δημοσιεύματα. Εξέφρασαν τη βεβαιότητα πάντως ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, χωρίς να ορίζουν το πότε, θα έχουμε εξέλιξη. Στο αρμόδιο τμήμα ήδη ετοιμάζουν τις σχετικές προσκλήσεις για αιτήσεις για τους πρώτους διορισμούς. Αυτό είναι δεδομένο.

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2024

Με εκτίμηση, φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Θοδωρής Κατσωνόπουλος
Αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από τα λεγόμενα του κυρίου Κατσωνόπουλου επιβεβαιώνεται πως οι διορισμοί θα γίνουν σε δύο φάσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 18, 2024, 07:52:00 am από Travel Girl »

Αποσυνδεδεμένος Katia36

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4716 στις: Ιουλίου 18, 2024, 08:09:06 am »
Σενάριο Α: Κάνετε αίτηση για διορισμό κ οι 2 βάζοντας διευθύνσεις που είναι ξεκάθαρο που θα πάτε π.χ Ηλεία, Κορίνθια κλπ κ δεν δηλώνετε καθόλου νησιώτικα συμπλέγματα που μπορεί ο ένας να είναι στο ένα νησί κ ο άλλος στο άλλο. Σε αυτό το σενάριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χωριστείτε.

Σενάριο

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4717 στις: Ιουλίου 18, 2024, 08:51:08 am »
Δεν μπορεί και δεν θα δώσει διορισμούς εκεί που δεν ικανοποιήθηκαν όλες οι μεταθέσεις.
Ο αιρετός όμως γραφεί αυτό: "Δεν θα γίνουν συμπληρωματικές μεταθέσεις στη ΔΕ. Δεν το θεωρώ σωστό και πρέπει να πιέσουμε για το αντίθετο."

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182526
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)