0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να γίνει. Θεωρώ ότι οι νοήμονες δάσκαλοι είναι αυτοί που το θέλουμε πρώτοι. Ούτε να φαντασιωνόμαστε κενά και να νομίζουμε ότι μας αδικούν, ούτε να είμαστε οι "κακοί" της υπόθεσης με πλασματικα κενά για πάντα.
Το "δύσκολο" είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί, καθώς έχει χρόνια να γίνει σοβαρή δουλειά. Απλώς για εμένα, θα έπρεπε να γίνεται κάθε 2-3 χρόνια όταν επικρατεί η ίδια συνθήκη.Πχ έχω εργαστεί σε 8/θεσιο σχολείο οργανικά, που τα τελευταία 8 χρόνια δουλεύει ως 11/θεσιο +. Γιατί να μην το αναβαθμίσουν;Δεύτερο παράδειγμα, έχω εργαστεί σε σχολείο οργανικά 10/θεσιο που 6 χρόνια δουλεύει ως 8/θεσιο, άρα πάντα βγάζει 2 υπεράριθμους. Γιατί δεν υποβαθμίζεται;Ας γίνει επιτέλους μια σοβαρή δουλειά και να ανανεώνεται ανά 2-3 χρόνια πχ.
Ίσως να εξυπηρετεί στις μεταθέσεις. Γιατί έτσι πάνε μετά σε λειτουργικά και μετά κάπου θα τους βάλουν.
Παραμεινετε εντος θεματος. Ανοιξτε αλλο θεμα αν θελετε να συζητησετε για επικαιροποιηση οργανικων κ.τ.λ. Δεν σβηνω τα παραπανω μυνηματα αλλα παρακαλω πολυ να ειναι τα τελευταια εκτος θεματος. Σεβαστειτε την αγωνια συναδελφων που περιμενουν κατι για την κατανομη
Άποψη μου πάντως, είναι λάθος να απομονώνετε κομμάτια. Δεν είναι άλλο θέμα η επικαιροποίηση των οργανικών ούτε ο αλγόριθμος της Δευτεροβάθμιας. Είναι άμεσα συνδεδεμένα με τους διορισμούς (τον αριθμό και την κατανομή αυτών). Αν είναι αλλάξτε τον τίτλο σε "κατανομή διορισμών" να τελειώνουμε.
Σε κάποιες περιοχές δευτεροβάθμιας, ενώ μετά τις μεταθέσεις έδειχνε π.χ 2 κενά, τώρα μετά τις βελτιώσεις κτλ εμφανίζονται 0 κενά. Ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω αν για τους διορισμούς θα ληφθούν υπόψιν τα κενά που εμφανιζονταν τον Απρίλιο ή αυτά που φάνηκαν πριν μερικές μέρες στα τελευταία ΠΥΣΔΕ. Επίσης, αν μία περιοχή έχει ένα οργανικό, αλλά παίρνει 1 άτομο επιπλέον από απόσπαση, το κενό αυτό μπορεί να δοθεί για διορισμό;
Δεν έχεις άδικο αλλά από την άλλη όλα σχεδόν τα ζητήματα είναι συγκοινωνούντα δοχεία και επηρεάζουν τους διορισμούς. Ας πούμε λοιπόν και για την υπογεννητικότητα τόσα χρόνια που μειώνει το μαθητικό δυναμικό για... για... για... Θα υπήρχε ένα να νήμα για όλα. Για αυτό και τώρα που καίγονται όλοι ας μείνουμε αυστηρά στο θέμα του νήματος και μόνο.