0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ.Πάντως στη διδε που πήρα τηλ έτσι για να δω τι θα πουν για τα κενά, μου είπαν δύο διαφορετικά άτομα ότι πλέον το υπουργείο κανονίζει τα κενά και δεν έχουν ιδέα ποια δεδομένα θα λάβει υπόψιν του..σίγουρα θα παίξει το myschool από ότι μου είπαν. Ούτε καν για το κενό των μετατάξεων δεν μου απάντησαν.
Μιας που δεν έχουμε ακόμη κατανομή στα χέρια μας και όλες οι συζητήσεις είναι βασισμένες περίπου σε υποθέσεις, νομίζω έχει αξία το παρακάτω.Αν θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να μελετήσουμε (ή αν υπάρχει ήδη) στους διορισμούς των προηγούμενων ετών, σε τι ποσοστό υπερβαίνει κατά μέσο όρο η θέση του τελευταίου διοριζόμενου στον πίνακα των αριθμό των διορισμών.Παράδειγμα (Τυχαία νούμερα): Το 2023 πήρε 25 Φυσικοθεραπευτές και ο τελευταίος που προσλήφθηκε είχε τη θέση 29 στον πίνακα του. Άρα η θέση του διοριζόμενου απέχει από το πλήθος των διορισμών +16%.Παράδειγμα 2(Τυχαία νούμερα): Το 2023 πήρε 120 Μαθηματικούς και ο τελευταίος που προσλήφθηκε είχε τη θέση 132 στον πίνακα του. Άρα η θέση του διοριζόμενου απέχει από το πλήθος των διορισμών +10%.Ένα γενικό συμπέρασμα θα μπορούσε να μας δώσει μία εικόνα στο πόσο κατεβαίνει κάθε φορά ο πίνακας. Ξέρω ότι δεν είναι τόσο απλό διότι παίζουν ρόλο 1000 άλλοι παράγοντες, αλλά θα είχε αξία να προσδιορίσουμε στο περίπου ένα μέγεθος.Άλλες ελπίδες έχεις αν ξέρεις ότι οι πίνακες περίπου κατεβαίνουν +3% και άλλες ελπίδες έχεις αν ξέρεις ότι κατεβαίνουν περίπου +30%.
Πιθανός ΚΑΔ: 40703 (Σε στάδιο επεξεργασίας Δοκιμίου).Το Ε.Τ. είναι πολύ μπουκωμένο με εκατοντάδες έγγραφα σε εκκρεμότητα, αλλά αν του δώσουν προτεραιότητα μπορεί να βγει άμεσα (ακόμα και αυθημερόν βγαίνουν κάποια, ενώ άλλα έχουν πολλές μέρες αναμονής μέχρι τη δημοσίευση).Σε κάθε περίπτωση αφορά ΜΟΝΟ τις 1.555 νέες οργανικές του ΕΕΠ-Ε
Μάλλον εννοείς 407033.
Θα πρέπει πάντως να είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι το Ε.Τ. ανέπεμψε στο υπουργείο τις Υ.Α. γιατί εντόπισε λάθη... Προφανώς εξελίσσεται ενα bazzar για τις Δ/νσεις στις οποίες θα συσταθούν οι οργανικές, δεδομένου ότι η αναθεώρηση της οργανικής σύνθεσης των ΠΥΣΠΕ συνεπάγεται μεταθέσεις και κατόπιν διορισμούς πιθανότατα και σε επιθυμητές, πολυπόθητες μεταθετικές περιοχές.Δεν αναμένεται τίποτα καλύτερο όταν το υπουργείο ρουσφετολογεί αναχρονίζοντας την κανονική σειρά των υπηρεσιακών μεταβολών.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣτο Εθνικό Τυπογραφείο για ΦΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) κατανομής των νέων 1.555 οργανικών θέσεων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού
Επομένως αφού αυτά πάνε για φεκ, πιθανον ο Πατρεας ΞΕΡΕΙ ηδη την κατανομη που περιμενουν πολλοι εκπαιδευτικοι!
Όχι απαραίτητα. Οι περισσότεροι στο εν λόγω νήμα περιμένουν την κατανομή διορισμών ανά ειδικότητα στις 2 βαθμίδες εκπ/σης συνολικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κατανομή των οργανικών ανά ειδικότητα προβλέπεται ρητά στο νομοσχέδιο για την Ακαδημία Αθηνών και απλώς απομένει η αποτύπωση των οργανικών των ειδικοτήτων της Π/θμιας και των ΕΕΠ - Ε