0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω εχει ειπωθει αρκετες φορες, κατανομη ανα περιοχη (που θα ερθει πακετο με την εγκυκλιο αιτησεων) στην καλυτερη 10 Αυγουστου
26 Ιουλίου λένε θα βγει η προκήρυξη για αίτηση μονίμων. Αυτό ειπώθηκε σημερα, από πληροφορίες, στη συζήτηση στη βουλή.
Είστε οριακά. Από πάνω σας έχετε και άτομα που θα πάνε στην ειδική αγωγή και σε άλλα πτυχία. Οπότε δεν μπορεί κάποιος να κάνει μια πρόβλεψη. Όταν ήταν να διοριστω, εγώ ήμουν εκτός κατανομής. Δεν περίμενα να διοριστω στις πρώτες επιλογές μου οπότε δήλωσα όλη την Ελλάδα για να έχω ελπίδες. Έβαλα όλη την Ελλάδα και περίμενα... Ήμουν μόνο 20 θέσεις μακριά από την κατανομή.
Θα τρέξει η πρωτοβαθμια πρώτα για γενική και ειδική κ όλη η δευτεροβαθμια αργότερα?
Απο βδομάδα κατανομή (και βλέπουμε)..Πηγαίνετε για κάνα μπάνιο,καφέ, φαγητό, ποτό.Κάντε μια αποτοξίνωση από το forum και από την τοξικότητα ..
Πρωτοβάθμια + μουσικοί. Μην τους ξεχνάμε
Έχεις πληροφορίες για αυτό; Σήμερα, έστω βράδυ, δεν υπάρχουν πιθανότητες;
Τα ΦΕΚ δεν εμφανίζονται από το πουθενά. Περνάνε μια διαδικασία στο Εθνικό Τυπογραφείο. Τη στιγμή που μιλάμε, η κατανομή των 1555 οργανικών των ΕΕΠ-Ε
Αν ήθελαν θα μπορούσαν να τη βγάλουν βέβαια και με ένα δελτίο τύπου (εάν και εφόσον έχουν τελειώσει οι ζυμώσεις). Όμως αφού οι ορκωμοσίες δεν πρόκειται να γίνουν την εβδομάδα μετά τον Δεκαπεντάυγουστο όπως τα προηγούμενα χρόνια και στις 2 βαθμίδες, δυστυχώς δεν πιέζονται για να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες (για μη πω πως καθυστερούν και επί σκοπού).Οπότε για να δικαιολογηθεί η καθυστέρηση βλέπω την εγγραφή στο μητρώο ανθρώπινου δυναμικού να γίνεται με το άνοιγμα των υπηρεσιών στις 19/8. Πράγμα που σημαίνει πως οι αιτήσεις για τους διορισμούς της 1ΓΕ θα τραβήξουν μέχρι Αύγουστο (αν ξεκινήσουν κιόλας πριν το κλείσιμο του Ιουλίου). Αν τώρα η ανάληψη πάει για την εβδομάδα 2-5/9 και για την πρωτοβάθμια, τότε το σύστημα για τους διορισμούς της 1ΓΕ θα μπορούσε να τρέξει ακόμα και μετά τις 19/8. Και η 2ΓΕ προφανώς ακόμα πιο αργά. Οπότε, χωρίς να ξέρω βέβαια κάτι επίσημα, ας μην δένουμε κόμπο πως θα έχουμε σύντομα εξελίξεις γιατί προέχει η εξοικονόμηση χρημάτων φέτος με 10.000 διορισμούς.
Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε πρόσκληση διορισμών εικάζω εγώ για την 1ΓΕ.Edit: John35 κι εσείς μέσα.
Πάντως αν είναι και η ειδική μέσα, χρειάζεται πρώτα να γίνουν και συμπληρωματικές μεταθέσεις στις κοινές ειδικότητες και το ΕΕΠ-Ε