0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να τηρηθεί η εξαγγελία του Υπουργού Παιδείας για 5500 μόνιμες προσλήψεις στη γενική εκπαίδευση στη δευτεροβάθμια . Με το συγκεκριμένο αριθμό προσλήψεων θεωρώ αδύνατον να μη διοριστούν τουλάχιστον 1200 φιλόλογοι και 800 μαθηματικοί
Παιδιά είναι πολύ απλό πώς μπορεί να βγει μια δίκαιη κατανομή στη
Μόνο 572 μαθηματικοί; Σε μάθημα που είναι και πανελλαδικώς εξεταζόμενο; Για μένα το πιο δίκαιο είναι να δώσει από 1100 σε αυτά τα δύο μαθήματα. 2200 σύνολο δηλαδή και τα υπόλοιπα 2800 να μοιραστούν.
Πολύ σωστά Oliver, εφόσον έχουν τις περισσότερες ώρες οι φιλόλογοι, γιατί τους πετσοκόβουμε; Μέχρι και τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα δεν καλύπτονται έγκαιρα. Για την τράπεζα θεμάτων, ούτε λόγος!
Τόσοι πολλοί φιλόλογοι; Από φίλες μου φιλόλογους, ξέρω ότι δεν έχουν τόσες ανάγκες, έχουν πολλούς φιλολόγους στην διάθεση, χωρίς οργανική, και πάνε σε λειτουργικά κενά. Για τους μαθηματικούς όμως, ξέρω ότι έχουν περισσότερες ανάγκες από τους φιλολόγους. Τι παίζει ακριβώς ; Πώς προκύπτει αυτή η αναλογία και αυτά τα νούμερα όταν στις τοποθετήσεις μονίμων βλέπουμε το ακριβώς ανάποδο;;
λαθος σε πληροφορησαν οι φιλες σου οι φιλολογοι..1600 κενα μονο α φαση 9/23
5500 σε Γενική ή συνολικά Γενική και Ειδική;