0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι επειδή φέτος κάνουν ό,τι θέλουν και βλέπουμε πολλά καινούργια πράγματα, μην δούμε και το τελειωτικό χτύπημα να βάλουν και κέντρο Αθήνας στην κατανομή των δασκάλων και τραβάνε τα μαλλιά τους οι περσινοί...Θα γράψω ξανά μετά την επίσημη κατανομή. Καλά μπάνια!
Αν εξαιρέσουμε Α,
Εννοείται αυτό. Έτσι κι αλλιώς θα βγάλω νέους εκκαθαρισμένους όταν βγουν οι οριστικοί.
Να χάσουμε δηλαδή θέσεις οι ΠΕ70 εννοείς @Mr Kyr?
Εξαιρετική δουλειά. Όποιος χρειάζεται κάτι από τον trust no one ξέρει που θα το βρει. Να μη σε κουράζουν πλέον ζητώντας σου πίνακες!
Ευχαριστούμε πολύ! Να ρωτήσω κάτι, διαπίστωσα ότι δεν μου έχουν προσμετρήσει καθόλου εκπαιδευτική προϋπηρεσία και οικογενειακά κριτήρια τέκνων! Στον opsyd φαίνεται κανονικά ότι έχω μόρια καθαρής προϋπηρεσίας χωρίς προσαυξήσεις (υπολογισμένα έως 30/06/2024) ΠΕ86 9.49 και 2 ανήλικα τέκνα αλλά στο excel έχω 0 μόρια σε αυτές τις δυο κατηγορίες! Μπορώ να κάνω κάτι να διορθωθεί ;;;;Please help!
Done
Για την προϋπηρεσία, αν δεν είχες κάνει σωστά την αίτηση, μην βάζοντας στα σωστά πεδία τους σωστούς αριθμούς αλλά λιγότερους ή καθόλου, έγινε αυτό. Το ΑΣΕΠ ελέγχει αν ισχύει αυτό που δηλώνεις, όχι παραπάνω. Για τα τέκνα επίσης ήθελε οικογενειακή κατάσταση τελευταίου τριμήνου. Είχες βάλει;Σε κάθε περίπτωση η περίοδος ενστάσεων έχει λήξει -μαλιστα περιμένουμε και τους οριστικούς- οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι.