0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τη δεκαετία του 2000, το υπουργείο επικαλούμενο "ανάγκες" κι "έλλειψη πτυχιούχων πληροφορικής", "βάφτισε" Πληροφορικούς εκπαιδευτικούς άλλων ειδικοτήτων, τους οποίους "επιμόρφωσε" πρώτα στην Πληροφορική για 400 ώρες. Ακόμη περιμένουμε να βγουν στη σύνταξη όλοι αυτοί. Καλά κάνει το υπουργείο και τις αφήνει κενές. Θα καλύπτονται από αναπληρωτές μέχρι να μπορέσουν να καλυφθούν από μόνιμους διορισμούς με τον ορθό τρόπο.
Οι Ορκομωσίες Ειδικής & Γενικής συνήθως γινονται ταυτόχρονα ? ή θα ειναι άλλες ημερομηνιες? πώς γινεται συνήθως ?
Σε περίπτωση που σε μια περιοχή διορίζεται ένα άτομο αλλά υπάρχουν οργανικά κενά σε δύο σχολεία, επιλέγει το σχολείο ή τον τοποθετεί η διεύθυνση όπου θέλει;
Το ερώτημά σου είναι πολύ πιο φυσιολογικό να ειπωθεί, όταν οι ειδικότητες πρωτοβάθμιες καλύπτουν οργανικά κενά τόσα χρόνια από ΕΑΕΠ δημοτικά ακόμα, αλλά κοροιδευόμασταν με τις μη ιδρυθείσες οργανικές θέσεις.
Μήπως ξέρετε πως τρέχουν οι περιοχες στους διορισμους;Δλδ, πρωτα τρέχουν οι νομοι με τα πολλα κενά ή υπάρχει κάποια άλλη λογική;Ελπίζω να μην σας εκαψα με την ερώτηση... Τέλος, αν εγώ έχω δηλώσει ενα νόμο τελευταία επιλογή , ενώ ο ακριβώς από κάτω μου τον έχει πρωτη επιλογή, μπαίνω εγώ ή αυτός;;