0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως ξέρετε πως τρέχουν οι περιοχες στους διορισμους;Δλδ, πρωτα τρέχουν οι νομοι με τα πολλα κενά ή υπάρχει κάποια άλλη λογική;Ελπίζω να μην σας εκαψα με την ερώτηση... Τέλος, αν εγώ έχω δηλώσει ενα νόμο τελευταία επιλογή , ενώ ο ακριβώς από κάτω μου τον έχει πρωτη επιλογή, μπαίνω εγώ ή αυτός;;
Καλησπέρα σας να ρωτήσω.ενημερωσα οπσυδ σχετικα με την αλλαγή ταυτότητας.χρειαζεται να κάνω επίκαιρο ποίηση σε κάτι άλλο;πχ σε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Έχω κάνει από πέρσι την εγγραφή κανονικά στην γενική παιδεία όταν ειχε ανοίξει το συστημακαι τα κατέθεσα όλα.ευχαριστω
Δεν ανέβασα απλά άλλαξα στον οσπυδ τα προσωπικά στοιχεία.αυτο έγινε.απλα μήπως χρειάζεται αν και δεν νομίζω γιατί δεν θα αφήσει να γίνει μεταφόρτωση κάτι άλλο πχ το πιστοποιητικό οικογενειακής καταστασης
Λογικά επιτρέπει το σύστημα τέτοιες αλλαγές σε όσους έχουν τώρα τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση διορισμού. Υποθέτω ότι περιμένεις και εσύ όπως και εγώ τις αιτήσεις για τη δευτεροβάθμια...
Το σύστημα (οπσυδ) δεν επιτρέπει μεταφόρτωση αρχείων αυτήν την περίοδο είτε τρέχουν αιτήσεις διορισμού είτε όχι.
Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα όταν έρθει η ώρα του διορισμού με το ότι στον οπσυδ υπάρχει η παλιά ταυτότητα...
Trust υπάρχει περίπτωση να εχουμε θέμα αν αλλάξαμε ταυτότητα?