0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι δεν θέλουμε να τους χαλάσουμε αλλα έχουμε φτασει σε σημείο να αγχωνομαστε για ολα
Επομένως, για να συνοψίσω, δεν ανεβάζουμε ούτε ταυτότητα ούτε νέο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στον οπσυδ...
Στο οπσυδ ανεβάζεις μόνο όταν αυτό ζητηθεί στα πλαίσια κάποιας πρόσκλησης για κατάρτιση πινάκων.
Καλημέρα σας!Αν κάποιος διοριστεί πχ Α Αθήνας στο Χ σχολείο, και πάρει απευθειας την 1η μέρα ανευ αποδοχών για 2 έτη, τότε οταν επιστρέψει ισχύει σιγουρα οτι ειναι στην διεύθυνση Α Αθήνας , αλλά εχει και την οργανική του στο ιδιο Χ σχολείο ή μπορει κάποιος να του έχει πάρει την οργανική? Νομίζω ότι σε πρώτη φάση σε τοποθετούν σε λειτουργικό κενο και κάνεις ενδιάμεσα αίτηση για το οργανικό κενο. Εαν κάποιος ειναι σε άδεια ανευ αποδοχών του δινει το δικαιωμα να κάνει αιτηση για την οργανική μαζι με τους άλλους ή όχι ?
Πρώτα από όλα ας ξεκινήσουμε στο ότι δεν είναι τόσο εύκολο να πάρεις άδεια άνευ. Από την άλλη όταν γυρίσει τότε θα κάνει αίτηση για οργανική δεν μπορεί να είσαι σε άδεια και να ζητήσεις
Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ έχω διαφορετική αίσθηση
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κατανοητό το ότι πρέπει να αιτηθείς οργανική όταν γυρίσεις. Ανευ γιατι δεν δινουν όμως ? Αφού υπάρχει τέτοια άδεια που λέει οτι μπορεις να αιτηθεις και αποφασιζει το απυσπε/απυσδε. Τις κοβουν εννοεις ? Εγώ ξέρω ότι επειδή ειναι ανευ αποδοχών και δεν πληρώνουν κάτι, συνήθως εγκρινουν. απλά δεν τις ζητάνε πολλοί. Μπορει και να κάνω λάθος.
Για την άνευ λες; Όταν είχα πάει στην ΔΔΕ μου και είχα ρωτήσει με πήραν από τα μούτρα 3 χρόνια πριν φυσικά.Τώρα μπορεί να έχει αλλάξει αυτό!