0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Patreas υπάρχει κάποιο νέο για την κατανομή περιοχών κ πρόσκληση των μουσικών ΠΕ79.01 στη γενική εκπαίδευση;Μόνο για τα μουσικά σχολεία έχει βγει. Οι δικοί μας πίνακες είναι έτοιμοι από καιρό κ οκ συμπληρωματικές μεταθέσεις ολοκληρώθηκαν!Υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουνε με τους υπόλοιπους της δευτεροβάθμιας;;;
Ανέβασες τη νέα ταυτότητα ή απλά άλλαξες τον αριθμό στην καρτέλα "Προσωπικά στοιχεία";Διαβάζω ότι πρέπει να βάλεις νέο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης...
Το σύστημα (οπσυδ) δεν επιτρέπει μεταφόρτωση αρχείων αυτήν την περίοδο είτε τρέχουν αιτήσεις διορισμού είτε όχι.
Καλησπέρα !Αλλαξα ταυτοτητα το Σεπτεμβρη που μας περασε.Είδα οτι γίνεται αλλαγη της ταυτοτητας στα προσωπικα στοιχεια του φακελου.Εκανα την αλλαγη στον ΟΠΣΥΔ , χρειαζεται να στείλω και φωτοτυπία στη Δευτεροβάθμια Διευθυνση που ανηκων Πώς γίνεται η επικαιροποιηση για το παιδι ;Σε ποια πεδία πρεπει να πατησω , πρεπει να ανεβασω καπου το εγγραφο της οικογενειακης καταστασης .Μου βγαζει αυτο το μηνυμα Αυτήν την περίοδο γίνεται ενημέρωση των φακέλων των εκπαιδευτικών που έχουν υποβάλει αίτηση στο ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις 1ΓΤ/2024, 2ΓΔ/2024.Ανήκω στη Δευτεροβάθμια γενικη εκπαιδευση που δεν εχει βγει ακομη η προκυρηξη και ειμαι στους επικουρικους πινακες της ειδικης αγωγης .Την προηγουμενη φορα ειχα ανεβασει το εγγραφο στον οπσυδ.
Συνάδελφοι θέλω τα φώτα σας...Είμαι στο εξωτερικό και έχω κλείσει για επιστροφή στην Ελλάδα 25 Αυγούστου. Εάν βγεί το ΦΕΚ με τα ονόματα νωρίτερα για την ορκομωσία, τίθεται θέμα με το πότε μπορούμε να ορκιστούμε? Θέλω να πω είναι πολύ αυστηροί στις πρωτοβάθμιες με την ημερομηνία ορκωμοσίας?Παρακαλώ όποιος γνωρίζει και μπορεί να απαντήσει, θα ήμουν ευγνώμων για να ξέρω αν χρειαστεί να κλείσω άλλο αεροπορικο. Ευχαριστώ
Είναι πολύ πιθανό να μη γίνουν ορκωμοσίες πριν από τις 2/9.
Έγγραφο - "τελεσίγραφο" με 4 οδηγίες για κενά εν όψει διορισμών και ποινές για την αξιολόγηση Ίσως αν βλέπαμε το επίσημο έγγραφο να είχαμε ένα χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα βήματα της πρώτης φάσης διορισμών. Γιατί τη μετάφραση του esos νομίζω δεν μπορεί να την εμπιστευτεί κανείς...