0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αύριο λήγουν οι αιτήσεις. Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία μας και μας βοήθησαν με τις πληροφορίες τους με τις επεξηγήσεις τους . Καλό διορισμό σε όλους και ελπίζω αν λήξει σύντομα το μαρτύριο της αναμονής ( Patreas Neossos Trust no one Mr.Kyr ) σας αγαπάμε λίγο παραπάνω
Έκανα τροποποίηση. Και πάλι ευχαριστούμε για όλα.
Αύριο λήγουν οι αιτήσεις. Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία μας και μας βοήθησαν με τις πληροφορίες τους με τις επεξηγήσεις τους . Καλό διορισμό σε όλους και ελπίζω να λήξει σύντομα το μαρτύριο της αναμονής ( Patreas Neossos Trust no one Mr.Kyr Lasid Victor123) σας αγαπάμε λίγο παραπάνω
Να σαι καλά. Αν και επειδή γνωρίζω τους Lasid και Trust όντως είμαι πολύ πιο νέος και ωραίος (ειδικά απο τον trust). Αχαχαχαχαχα.
Αν το esos δεν έχει χαθεί κάπου στην μετάφραση, η προθεσμία για την καταχώριση στο μητρώο ανθρώπινου δυναμικού θα είναι από τις 6-8/8. Για να αρχίζει αύριο, σημαίνει πως αύριο ίσως να ξεκινήσει η ροή των αποτελεσμάτων, με το ΕΕΠ-Ε
Χάνεις την αξιοπιστία σου, γιατί εμένα με ξέρουν κι από το Facebook. Παππού!
Εσένα σε ξέρουν εμένα όχι. Για αυτό το είπα γέρο trust.Υ.Γ. συγνώμη για την κατάχρηση του νήματος. Σε λίγο θα αρχίσω να σβήνω τα δικά μου μηνύματα