0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να κάνεις unzip με κάποιο πρόγραμμα. Το δικό μου έκανε unzip και χρειάστηκε να αντιγράψω το excel αρχείο και να το ανοίξω σε άλλο folder....Εδώ στο pde δεν ξέρω αν γίνεται να σου στείλω το αρχείο....
Καλησπέρα παιδιά! Αύριο μεθαύριο ίσως βγει η πρόσκληση για αναπληρωτές πρωτοβάθμιας και πρωτοβάθμιας και ΔΕΥΤΕΡΟ
Υπήρχε ένα λάθος. Έχει διορθωθεί και λογικά η διαδικασία έχει συνεχιστεί.
Λαμβάνοντας υπόψιν τον αριθμό των προσλήψεων και την θέση του τελευταίου στους εκκαθαρισμένους πίνακες, μπορούμε να δούμε πόσο κάτω μπορεί να φτάσει κάθε πίνακας. Πχ. Στους Φυσιοθεραπευτές έγιναν 40 διορισμοί και ο τελευταίος ήταν στην 66η θέση. Έγινε ένας διορισμός κάθε 1,65 άτομα!Οι πιο "απορροφήσιμοι" είναι οι Λογοθεραπευτές με μία πρόσληψη αλλά 1,16 άτομαΔΙΟΡΙΣΜΟΙ | ΘΕΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ 40 66 ΕΝΑΣ ΑΝΑ: 1,65 ΠΕ28-Φυσιοθεραπευτών 150 340 ΕΝΑΣ ΑΝΑ: 2,26 ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών 120 336 ΕΝΑΣ ΑΝΑ: 2,80 ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών 470 668 ΕΝΑΣ ΑΝΑ: 1,42 ΔΕ01-Ε
Χρειαζεται αν θελει καποιος να ξερει αν ειναι ισοβαθμον με αλλον!Για να μπει να δει την κληρωση!
Αν τηρηθεί το περσινό χρονοδιάγραμμα πρέπει να περάσουν τα ονόματα των νεοδιοριστων στο Μητρώο Ανθρώπινου δυναμικού, να πάρουν αριθμό από εκεί. Έπειτα, οι Διευθυνσεις στέλνουν λίστες των νεοδιοριστων με τους αριθμούς ΜΑΔ και το Υπουργείο βγάζει ΦΕΚ με τα ονόματα των νεοδιοριστων. Αυτό πιστεύω θα αρχίσει να γίνεται από αύριο. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, το ΦΕΚ θα βγει Κυριακή 18/8 και οι ορκωμοσίες θα αρχίσουν 19-23 Αυγούστου ώστε 26 με 30 να έχουμε τοποθετήσεις στα σχολεία.
Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους. Καλή αρχή.Για τις προκηρύξεις στις οποίες έγιναν διορισμοί (1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ καθώς και τα όργανα των ΠΕ79.01), έχω προσθέσει νέα αρχεία (εκκαθαρισμένοι πίνακες) που καταλήγουν "2024-2025". Αυτά είναι για τους αναπληρωτές. Δεν έχω αφαιρέσει αυτούς που παραιτήθηκαν φέτος κι άρα δεν έχουν δικαίωμα πρόσληψης του χρόνου. Κάποια στιγμή (μάλλον) θα το κάνω κι αυτό.Για τη 2ΓΕ έχω ενημερώσει το αρχείο με τους εκκαθαρισμένους (προσωρινούς) πίνακες. Όταν βγουν οι οριστικοί, θα εκκαθαρίσω κι εκείνους.Για την 1ΓΕ, έχω εκκαθαρίσει όλους τους πίνακες. Το έχω αφήσει στο αρχείο των διορισμών, γιατί αναμένουμε από εκεί διορισμούς για τους ΠΕ79.01. Μόνο για αυτούς και για τους ΠΕ79.02 έχω αφήσει και το πού δούλεψε ο καθένας φέτος ως αναπληρωτής.Ο σύνδεσμος για τον φάκελο είναι στην υπογραφή μου