0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[Ακριβώς όπως το λέτε. Το πρώτο έτος πάτε σε λειτουργικό κενό κ το επόμενο ανάλογα τα κενά που υπάρχουν, τις ενδεχόμενες μεταθέσεις, βελτιώσεις κτλ. Άρα φέτος στο Χ σχολείο κ το επόμενο μπορεί σε άλλο γιατί αλλάζουν κ τα κενά τα οποία τροποποιούνται ανάλογα με τα τμήματα που λειτουργούν. Επίσης μπορεί να είστε πχ σε δύο σχολεία κ το επόμενο σε ένα κ το ανάποδο.quote author=dim.george link=topic=37230.msg1222681#msg1222681 date=1723358396]Μια βοήθεια σε μια απορια μου. Σύμφωνα με το ΦΕΚ Κατανομή οργανικών θέσεων ειδικοτήτων ΣΜΕΑΕ, έχει για παράδειγμα στην Α’ Αθήνας στην ειδικότητα μου ΜΟΝΟ ένα Σχολείο.Το 1ο έτος όπως ακούγεται πάμε σε λειτουργικό κενό. οκ. Όταν θα έρθει η ώρα (υποθέτω προς το τέλος του 1ου έτους ? ) να δηλώσουμε για την οργανική μας, θα έχει να δηλώσουμε ΜΟΝΟ εκείνο το σχολείο που ήταν στο ΦΕΚ ή μπορεί να αλλάξει και να μην είναι εκείνο και να είναι κάποιο άλλο ? Ναι, κατοχυρώνεις την διεύθυνση, αλλά είναι όντως το σχολείο που βγήκε στο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε ? Ή μπορεί να είναι άλλο ή και άλλα ? Το ρωτάω γιατί ακούγονται διάφορα ότι “Μπορεί να μην είναι εκείνο και να είναι ένα πιο μακρινό ή πιο κοντινό” όταν έρθει η ώρα των αιτήσεων για οργανικό. Επίσης, πότε περίπου γίνονται αυτές οι αιτήσεις για οργανικές θέσεις και πότε “κατοχυρώνεις” την οργανική σου ? Σας ευχαριστώ!
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!Περίπου πότε γινεται αυτο χρονικά? Πότε δηλαδή χρονικά "κατοχυρώνει" μια οργανική ένας νεοδιοριστος ? Και κάποιες αποριες ακομα που μου γεννήθηκαν τώρα εαν γνωρίζετε : Όταν θα κάνουμε αυτή την αίτηση για οργανική, προηγούμαστε εμεις που ειμαστε στην διευθυνση ήδη απο κάποιον που θέλει να έρθει με μετάθεση ? ή ειμαστε το ίδιο και απλά ανταγωνιζομαστε ? Και αν πχ η οργανική στην ειδικότητα ειναι 1 θέση τότε ανοίγει και για άλλους και μπορει πχ εγώ ως νεοδιοριστος να μεινω απ έξω ? (στην διάθεση?) ?
Αίτηση τον Οκτώβρη. Σχολεία τον Μάιο-Ιούνιο συνήθως. Δεν προηγείσαι ούτε από αυτούς που θα έρθουν με μετάθεση, ούτε από αυτούς που έχουν ήδη οργανική και θέλουν να την αλλάξουν (βελτίωση θέσης). Πάτε όλοι μαζί και προηγούνται οι ειδικές κατηγορίες. Στα κενά που δίνονται για μεταθέσεις, έχουν αφαιρεθεί όσοι είναι στη διάθεσή. Αν υπάρχει 1 κενό κι είσαι εσύ στη διάθεσή, τότε δε θα δοθεί κανένα κενό για μετάθεση.
[Ακριβώς όπως το λέτε. Το πρώτο έτος πάτε σε λειτουργικό κενό κ το επόμενο ανάλογα τα κενά που υπάρχουν, τις ενδεχόμενες μεταθέσεις, βελτιώσεις κτλ. Άρα φέτος στο Χ σχολείο κ το επόμενο μπορεί σε άλλο γιατί αλλάζουν κ τα κενά τα οποία τροποποιούνται ανάλογα με τα τμήματα που λειτουργούν. Επίσης μπορεί να είστε πχ σε δύο σχολεία κ το επόμενο σε ένα κ το ανάποδο.quote author=dim.george link=topic=37230.msg1222681#msg1222681 date=1723358396]Μια βοήθεια σε μια απορια μου. Σύμφωνα με το ΦΕΚ Κατανομή οργανικών θέσεων ειδικοτήτων ΣΜΕΑΕ, έχει για παράδειγμα στην Α’ Αθήνας στην ειδικότητα μου ΜΟΝΟ ένα Σχολείο.Το 1ο έτος όπως ακούγεται πάμε σε λειτουργικό κενό. οκ.
@Mr daskalosΤο πλάνο είναι οι αναπληρωτές (τουλάχιστον δάσκαλοι/ νηπιαγωγοί) να είναι 2/9 στα σχολεία τους. Κάτι απόλυτα εφικτό.@neossosΑπό τις 16 και μετά να περιμένεις το ΦΕΚ. Έπαιξαν το παιχνίδι της επικοινωνίας. "Κάναμε νωρίς διορισμούς φέτος". Αλλά δεν σκέφτηκαν (ή μάλλον σκέφτηκαν αργότερα) ότι αν βγάλουν άμεσα ΦΕΚ, πρέπει να σας ορκίσουν και να σας πληρώνουν. Επίσης, παίζοντας το ίδιο παιχνίδι της επικοινωνίας δεν σκέφτηκαν ότι αν δεν βγάλουν ΦΕΚ διορισμού, δεν θα μπορούν να προσπεράσουν όσους διορίστηκαν στη ροή των αναπληρωτών, εφόσον μια ανάρτηση στη σελίδα του Υπουργείου με ονόματα δεν αποτελεί ανακοίνωση επίσημου εγγράφου. Να και ο λόγος που καθυστερούν (σε σχέση με τις φετινές εξαγγελίες τους) οι αναπληρωτές.
Ρώτησε κάποιος υπουργείο ή κάποια άλλη έγκυρη πηγή αν υπάρχει πιθανότητα να τρέξει πρώτα η α φάση αναπληρωτών ειδικής και μετά οι διορισμοί γενικής; Ξέρω πως δεν έχει λογική αλλά το ότι βγήκαν νωρίτερα με προβλημάτισε.