0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 2ο μεταπτυχιακό αναγνωρίζεται μόνο βαθμολογικά και δίνει προβάδισμα ενός χρόνου. Μπορείς να το καταθέσεις από τώρα αλλά βαθμολογικά προάγεσαι μετά τη διετία.
Συνάδελφοι γειά σας! Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά έχει νόημα να προσκομισει κάνεις στα δικαιολογητικά του το 2ο μεταπτυχιακό; Δεδομένου ότι το 1ο μόνο σε ανεβάζει ΜΚ.
Με την ίδια λογική δεν είχα καταθέσει κ εγώ το δεύτερο μεταπτυχιακό κ το καλοκαίρι που έκανα τα χαρτιά για θέση θητείας σε πειραματικό έτρεχα κ δεν προλάβαινα να πάρω τη συνάφεια από το ΠΥΣΔΕ (που για προφανείς λόγους υπολειτουργεί το καλοκαίρι) για να το αναγνωρίσουν στο πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών και να μπορεί να μοριοδοτηθεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει κ που μπορεί να σου χρειαστεί, καλύτερα κατάθεσε το να υπάρχει στον υπηρεσιακό σου φάκελο. Εμένα μου την είπαν που δεν είχα καταθέσει κ τη βεβαίωση της εισαγωγικής επιμόρφωσης.
Με επιφύλαξη: ορκωμοσίες από 27/08 έως και 02/09.
Στην ορκομωσια έχει κάποια διαφορά αν θα πας πρώτη ή τελευταία ημέρα?
Καποιες διευθυνσεις επικοινωνουσανε και ρωτουσαν πιο πριν προηγουμενες χρονιες... αλλιως με την ορκωμοσια κανετε και την αιτηση σας.με τα απαραιτητα δικαιολογητικα. Καλο.ειναι να επικοινωνησετε και με.την διευθυνση.
Οκ διαβάζοντας αυτό το μήνυμα θα το υποβάλω σίγουρα 😄👌🏻Παρότι δεν έγραφε κάτι στη σελίδα της δ/νσης για σεμινάρια, ΗΥ και ξένες γλώσσες, φαντάζομαι αυτά δεν τα δίνουμε ε;Και οι επιμορφώσεις