0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποιο νέο για το ΦΕΚ διορισμού και την ορκωμοσία μας; Λογικά Δευτέρα το ΦΕΚ και Τρίτη η ορκωμοσία;
τοσο γρηγορα???
5 μέρες δεν είναι μετά το ΦΕΚ; Οριακά είναι και έτσι, αν αρχίσουν Τρίτη οι ορκωμοσίες μαζί με τις δηλώσεις, τελειώνουν Δευτέρα 2/9, άρα στην καλύτεροι οι εκπαιδευτικοί Τρίτη 3/9 θα ξέρουν σχολείο άρα πριν από Τετάρτη δεν παρουσιάζεται κανεις και στα νησιά Πέμπτη, πώς θα γίνουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις; Συγγνώμη δηλαδή που χαλάμε τη γενική ευφορία αλλά ο σκοπός είναι να λειτουργούν τα σχολεία κανονικά και φέτος δεν είναι πολύ αισιόδοξα…
Στο μεταξύ είναι γρίφος ο αριθμός των όσων θα λείψουν με άδεια/απόσπαση. Για τα νησιά που λέει η @Έσπερος, είναι ζήτημα αν θα παρουσιαστεί τελικά το 50-60%. Κι αυτό γιατί η ευνοϊκή διάταξη έχει οδηγήσει πολλούς να δηλώσουν νησιά ενώ πριν δεν θα τα δήλωναν. Υπάρχει πάντα και ένα 10-15% που θα λείψει με άδειες και στοχευμένα δηλώνει νησιά και πολλοί από αυτούς (βασικά αυτές γιατί είναι κοπέλες ως επί το πλείστον) δεν θα πατήσει ποτέ μέσα στη διετία.
Στη δικιά μου ΔΔΕ μου στείλαν mai με την αίτηση τοποθέτησης νεοδιόριστου μαζί με τα λειτουργικά κενά για να την στείλω μέχρι 28/8.
Εντάξει αν λείψουν και μια εβδομάδα οι συνάδελφοι δεν έγινε και τίποτα μην τα ισοπεδώνουμε όλα τις πρώτες ημέρες στο 99% από τα σχολεία απλά μετράμε βιβλία και τα βάζουμε σε σακούλες
Στημ δικια μου ΔΔΕ μου στε'ιλαν mai με την αίτηση τοποθέτησης νεοδιόριστου μαζί με τα λειτουργικά κενά για να την στείλω μέχρι 28/8.