0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει τετοια δυνατότητα να γίνουν αιτήσεις πριν ορκιστεί κανεις; Μακάρι να προνοήσουν όλοι έτσι.
27 με 2. Θα ήθελαν να γίνει 26 με 30 αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στημ δικια μου ΔΔΕ μου στε'ιλαν mai με την αίτηση τοποθέτησης νεοδιόριστου μαζί με τα λειτουργικά κενά για να την στείλω μέχρι 28/8.
εχει βγεξ επισημα?
Είναι εξακριβωμένο. Προκύπτει και από την εγκύκλιο για αποσπάσεις νεοδιόριστων, οι αιτήσεις ξεκινούν στις 28. Αυτό σημαίνει ότι μία ήμερα πριν θα έχει προσαρμοστεί και το ΟΠΣΥΔ για να μπορεί να δεχτεί αιτήσεις νεοδιόριστων, το ΦΕΚ θα εκδοθεί στις 26 το βράδυ μάλλον με ανάληψη 27 έως 2.
Προφανώς το κάνουν άτυπα ακόμα, αφού έχουν τακτοποιήσει όλους τους άλλους, και θα έχουν επεξεργαστεί νωρίς τις αιτήσεις και για τα σχολεία και για τους νεοδιόριστους (να ξέρουν να κανονίσουν πιθανά λεπτομέρειες διαμονής κ.α.). Κάποια από τις οργανωμένες κάθε χρόνο θα είναι, ωραίοι, κι εγώ θα ρώταγα ποια διεύθυνση (νησιωτική; βόρεια; )
Στη δική μου δδε ζητούν δήλωση περουσιακης κατάστασης σε έγγραφο που επισυναπτουν! Αυτό είναι λογικό?
Κι αν βάλεις ανακριβή στοιχεία κατά λάθος τι έγινε?
Αίτηση επίσημη μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε και για οτιδήποτε βάσει νόμου, σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία. Εδώ μου έλεγαν μια φορά πήγε κάποιος στην δυτεροβάθμια και έκανε άιτηση για συνδεση ρεύματος και ήταν υποχρεωμένοι να του απαντήσου ωες δημόσια υπηρεσία (οτι είναι αναρμόδιοι βέβαια) . δεν θέλω να γράψω ποια ΔΔΕ. Δεν έχει νόημα άλλωστε . Σε λίγο θα το κάνουν όλες πιστεύω.
Αυτό είναι γνωστή η διάταξη για τις αιτήσεις γενικά , τώρα γιατί η δδε (στα