0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΤΠΥ σημαίνει Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων και καλύπτει τους Πολιτικούς Υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα και τους εκπαιδευτικούς.
Αυτό ισχύει για όλα τα έτη ή μόνο το πρώτο; Ξέρω ότι τον πρώτο χρόνο έχουμε αυξημένες κρατήσεις, αλλά για 770 ευρώ ΔΕΝ αξίζει να ξεσπιτώνεσαι...
Μα τα μισθολογικα κλιμάκια αναγνωριζονται κατευθείαν. Γιατί χρειάστηκε τόσος καιρός να σου τα περάσουν;
Οι μεγάλες κρατήσεις για ΜΤΠΥ νεοδιόριστου είναι για τον πρώτο χρόνο. Όμως, κάθε εκπαιδευτικός έχει κρατήσεις ΜΤΠΥ και τα επόμενα χρόνια.
Αληθεύει ότι οι ειδκότητες δυσκολέυονται πολύ να μετατεθούν κοντά στον τόπο διαμονής τους σε σχέση με τους δασκάλους;
Μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι το ΚΤΕΛ του νομού μου δεν έχει δρομολόγιο για την Κεφαλονιά. Το δε ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς έχει ως υπεραστικό μόνο ένα: Αργοστόλι, Σάμη, Πάτρα και Αθήνα. Θεωρώ ότι η συγκοινωνία με ΚΤΕΛ είναι χαμένη υπόθεση, καθώς μένω στο Νομό Θεσσαλονίκης. Τα δε αεροπορικά εισιτήρια είναι στο Θεό τις περισσότερες ημέρες και δε βρίσκεις πάντα βολική ημερομηνία επιστροφής, άσε που οι πτήσεις είναι με ανταπόκριση. Γι'αυτό με έπιασε το σύστημα και βρέθηκα στην Κεφαλονιά. Είναι σχετικά δυσπρόσιτος προορισμός. Με αυτοκίνητο βολεύει το πλοίο από την Πάτρα. Η άλλη εναλλακτική από το Φισκάρδο σε βγάζει στο πάνω μέρος του νησιού, Αγ. Ευφημία, Άσσο κοκ και δεν ξέρω τι λέει το οδικό δίκτυο.Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με άλλους νεοδιόριστους ώστε να μετακινούμαστε ομαδικά αν τοποθετηθούμε στην ίδια σχολική μονάδα; Στη ΔΕ με πόσες ώρες διδασκαλίας ξεκινάμε; Επειδή τα αγγλικά είναι 2 ώρες στο Γυμνάσιο και