0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι να τα οικονομήσουν οι εγχώριοι κολλεγιάρχες.
Δεν μου λες για τους άλλους "κολλεγιαρχες" με το τζιρο του 1 δισ + ευρώ δεν έχει κλάμα...?https://www.ieidiseis.gr/paixnidia-eksousias/149316/pano-apo-3-disekatommyria-plironoun-kathe-xrono-oi-goneis-gia-ti-dorean-paideia
Περαστικά...
αχαχαχα , τι περαστικά ;;;; για να μείνουν ήρθαν ! τουλάχιστον δυο χρόνια, για τέσσερα παίζει λόγω αιγαιου, οικονομικών (σφοδρά) και κάποιων δηλωσεων που έγιναν από επίσημα χείλη και προϋποθέτουν αλλαγή συντάγματος νωρίτερα... δεν γίνονται τυχαία.μετα την προσεκτική (για όσους το έπιασαν τα τεσσερα χρόνια) δόμηση κράτους επιτελικού (παιδεια και αλλού - όχι μονο από ημετέρους, αλλά και βολεμένους , όπως ειπα και άλλη φορά και βλεπω να πέφτω μέσα από τη ρητορική τους πριν καν κάνουν αναληψη μερικοί νέοι πχ ΔΣΜ, χαρούμενοι εκτος τάξης και με εξουσίες μπόλικες - και αυξήσεις που θα ειναι οι μονοι που θα πάρουν) καλημέρες από αύριο ! τα καλυτερότερα έρχονταιχαίρομαι που κάποιοι σε άλλο νήμα λένε ότι είναι συζητήσιμος ο επόμενος, αχαχαχα (είναι συμπαθητικός) . νομίζουν ότι θα συζητανε και δεν είναι ΙΔΙΑ και πιο σκληρή (και από τα σποτ και από τη ρητορική και τους ημετερους δημοσιογραφίσκους) η πολιτική που θα εφαρμοστεί ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ και αποφασιστικά. κάποιοι δεν καταλαβαίνουν , τι να πω. ας κρατάνε και τσουβάλια για αυξήσεις . δυστυχώς αυτά που προσωπικά θα περίμενα για δικαιότερη μηχανοργανωση πχ κλπ προβλέπω ότι θα είναι εργαλείο για δυσάρεστα πράματα. αν είναι για εξορθολογισμο, είμαι σαφώς υπέρ και ριζοσπαστικά. αλλά δεν το βλέπω. εξάλλου θα μπορούσε να τα κάνει ο pierre και από εκει που ήταν (δεν έκανε καιν πάααααρα πολλά με την ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας και με 30 χρονια καθυστέρηση). μακάρι να βγω ψεύτης. αλλά θα ολοκληρωθεί η λαίλαπα (με βαμβάκι ή χωρίς αγνοώ).
This is Sparta...!!!
Ναι τους έπιασε ο κοιλόπονος για τους Σπαρτιάτες...ενω ο άλλος συγκυβερνούσε με τον Πανό Καμμενο 5 χρόνια... Που έκανε τρισάγια στην Σαλαμίνα...
Εγώ είμαι α) Με την Ε
πχ (γ) και εγώ είμαι υπερ του γραπτού,