0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ πολύ,μα θέλω να το ακούσω απ τον patreas.Εμφανιστείτε κύριε patrea μου,μόνο γι αυτό και μετά όταν πλησιάσει πάλι η β φάση.Έχουμε σοκαριστεί κάποιοι με τις προσλήψεις της α και αγωνιούμε..
Καλησπέρα συνάδελφε,είμαι χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης..Δεν έχω ρωτήσει ποτέ κάτι.Ούτε σειρά,ούτε πιθανότητες ,τίποτε.Ρώτησα κατι που απασχολεί πολλούς από εμάς και θεωρώ πως δεν είναι λεπτομέρεια. (όπως σειρά,πρόσληψη ειδικότητας κ.τλ.Μετά τις τελευταίες προσλήψεις ,και όταν κάποιους τους προσπερνά ο πίνακας ναι ρωτάς.Ακόμη περισσότερο όταν προγραμματίζεις μια μικροεπέμβαση.Καλό υπόλοιπο.
Καλησπέρα σε όλουςΜε θέση 1264(εκκαθαρισμένο 277) στον κλάδο ΠΕ86Έχω δηλωμένα μόνο Πρωτοβάθμια:Α' ΠειραιάΑ'
Καλησπέρα παιδιά,Είμαι ΠΕ02 με 49.2 μόρια στον πίνακα Ειδικής. Πιστεύετε έχω πιθανότητες για Γ' ή Δ' Φάση στην Ειδική (έχω βάλει τα πάντα σε πλήρες και τη μισή Ελλάδα σε μειωμένο).Σε προηγούμενες χρονιές εφτανε συνήθως σε τόσα μόρια στη Γ' ή Δ' Φάση και φέτος νομίζω δηλώθηκαν πολλά κενά.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου αν μπορω να ελπιζω για καποια φαση φετος , με θεση περιπου στο 900 στον εκκαθαρισμενο ειδικης και δηλωμενη ολη την ελλαδα πληρους ωραριου; Πιστευετε οτι μπορει να με φτασει;
Σωστά,δεν είναι όπως εμείς που έχουμε χρόνο να απαντάμε και δη σε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα..
Αν ζητήσουν να δηλώσουν τα κενά οι Διευθύνσεις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας λέτε να έχουμε νωρίτερα