0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το τελευταίο μου post πήγαινε για την θέση της ΕΠΥ , και μόνο για αυτήν... Και εγώ παραξενεύτηκα με την απάντησή σου.
Παράθεση από: amstrad στις Μαΐου 30, 2007, 01:00:55 pmτο τελευταίο μου post πήγαινε για την θέση της ΕΠΥ , και μόνο για αυτήν... Και εγώ παραξενεύτηκα με την απάντησή σου.Ok,καλά που σε πρόλαβα δηλαδή !Κεκτημένη ταχύτητα βλέπεις...sorry για ακόμη μια φορά!!
psych@ara , σε μένα πήγαινε αυτό?
Από ολόκληρο το κατεβατό του Plastic, το μισό αναφέρεται στο πρόγραμμα σπουδών των Αυτοματιστών (αλήθεια, για το Υπολογιστικών Συστημάτων Πειραιά που είναι στο ΠΕ20 δεν σε είδα να γράφεις τπτ...), και το υπόλοιπο μισό αναφέρεται στους πίνακες και στο πως οι κακοί Αυτοματιστές είναι πάνω από τους πληροφορικάριους. Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις για τους πίνακες. Ισα ισα! Δικαίωμα σου είναι, θίγονται τα συμφέροντα σου και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και εξεγείρεσαι.Το μεγάλο πρόβλημα όμως τελικά ποιό είναι :a. Το καλό της Πληροφορικής, την οποία απαξιώνουμε εμείς οι άσχετοι Αυτοματιστές (όπως έχει αναφερθεί πολλάκις)?b. Το ότι μειώνονται οι θέσεις στους πίνακες?Concluding : Σταματήστε όμως αυτό το βιολί του "τι σχέση έχει ο Αυτοματισμός με την Πληροφορική". Προτιμότερο είναι να βγαίνεις και να λες "δεν σας γουστάρω γιατί μας τρώτε τις θέσεις". Είτε το θέλεις είτε όχι αυτά τα δύο έχουν σχέση. Σου ανέφερα κάποια πράγματα στο προηγούμενο post μου. Αν δεν τα καταλαβαίνεις και εσύ που έχεις και διδακτορικό, τότε όντως είμαστε άξιοι της μοίρας μας....
Τα μέλη: Xlempouras, Plastic_Tree διαγράφηκαν ως διπλοεγγραφή. Υπήρχε και ένας τρίτος λογαριασμός ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε και διαγράφηκε και αυτός.
Τελικά στην Ελλάδα, ότι δηλώσεις είσαι. Δείτε εδώ, http://www.aut.teihal.gr/ στην σελίδα του τμήματος Αυτοματισμού του ΤΕΙ Χαλκίδας.«Ο Στόχος του Τμήματος Αυτοματισμού είναι οι σπουδαστές να αποκτήσουν θεωρητικό και τεχνολογικό υπόβαθρο, δεοντολογία και συνείδηση του κλάδου έτσι ώστε να είναι περιζήτητοι στην αγορά και να συνεισφέρουν θετικά και με αυτοπεποίθηση στην ανταγωνιστικότητα των παραγωγικών μονάδων και των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσουν στη Σχεδίαση Αυτοματισμών (με ιδιαίτερη έμφαση στους