*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 235355 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« Απάντηση #1022 στις: Μαΐου 30, 2007, 01:00:55 pm »
το τελευταίο μου post πήγαινε για την θέση της ΕΠΥ , και μόνο για αυτήν... Και εγώ παραξενεύτηκα με την απάντησή σου.
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:52:00 »

Αποσυνδεδεμένος Empire

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1023 στις: Μαΐου 30, 2007, 01:39:08 pm »
το τελευταίο μου post πήγαινε για την θέση της ΕΠΥ , και μόνο για αυτήν... Και εγώ παραξενεύτηκα με την απάντησή σου.
Ok,καλά που σε πρόλαβα δηλαδή  ;D!Κεκτημένη ταχύτητα βλέπεις...sorry για ακόμη μια φορά!!

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1024 στις: Μαΐου 30, 2007, 02:42:40 pm »
Ok,καλά που σε πρόλαβα δηλαδή  ;D!Κεκτημένη ταχύτητα βλέπεις...sorry για ακόμη μια φορά!!
post που δεν ισχύουν, μπορούμε να τα διαγράψουμε..
 ;)

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1025 στις: Μαΐου 30, 2007, 08:33:25 pm »
psych@ara , σε μένα πήγαινε αυτό?  ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:52:00 »

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: Μαΐου 31, 2007, 12:11:42 am »
psych@ara , σε μένα πήγαινε αυτό?  ??? ??? ???
??? όχι ρε συ, για τον empire πήγαινε η παράθεση

Plastic_Tree

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1027 στις: Μαΐου 31, 2007, 09:46:57 am »
Τελικά στην Ελλάδα, ότι δηλώσεις είσαι. Δείτε εδώ,  http://www.aut.teihal.gr/ στην σελίδα του τμήματος Αυτοματισμού  του ΤΕΙ Χαλκίδας.

«Ο Στόχος του Τμήματος Αυτοματισμού είναι οι σπουδαστές να αποκτήσουν θεωρητικό και τεχνολογικό υπόβαθρο, δεοντολογία και συνείδηση του κλάδου έτσι ώστε να είναι περιζήτητοι στην αγορά και να συνεισφέρουν θετικά και με αυτοπεποίθηση στην ανταγωνιστικότητα των παραγωγικών μονάδων και των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσουν στη Σχεδίαση Αυτοματισμών (με ιδιαίτερη έμφαση στους

Αποσυνδεδεμένος imaq

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: Μαΐου 31, 2007, 11:42:02 am »
Από ολόκληρο το κατεβατό του Plastic, το μισό αναφέρεται στο πρόγραμμα σπουδών των Αυτοματιστών (αλήθεια, για το Υπολογιστικών Συστημάτων Πειραιά που είναι στο ΠΕ20 δεν σε είδα να γράφεις τπτ...), και το υπόλοιπο μισό αναφέρεται στους πίνακες και στο πως οι κακοί Αυτοματιστές είναι πάνω από τους πληροφορικάριους. Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις για τους πίνακες. Ισα ισα! Δικαίωμα σου είναι, θίγονται τα συμφέροντα σου και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και εξεγείρεσαι.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως τελικά ποιό είναι :
a. Το καλό της Πληροφορικής, την οποία απαξιώνουμε εμείς οι άσχετοι Αυτοματιστές (όπως έχει αναφερθεί πολλάκις)?
b. Το ότι μειώνονται οι θέσεις στους πίνακες?

Concluding : Σταματήστε όμως αυτό το βιολί του "τι σχέση έχει ο Αυτοματισμός με την Πληροφορική". Προτιμότερο είναι να βγαίνεις και να λες "δεν σας γουστάρω γιατί μας τρώτε τις θέσεις". Είτε το θέλεις είτε όχι αυτά τα δύο έχουν σχέση. Σου ανέφερα κάποια πράγματα στο προηγούμενο post μου. Αν δεν τα καταλαβαίνεις και εσύ που έχεις και διδακτορικό, τότε όντως είμαστε άξιοι της μοίρας μας....

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1029 στις: Μαΐου 31, 2007, 11:45:28 am »
Προς plastic_tree

Aν και δεν είμαι αυτοματιστής και διαβάζοντας προσεκτικά το post σου , μπορώ να πω ότι τραγικοποιείς τα πράγματα! Ας βγουν οι διορισμένοι φιλόλογοι , μαθηματικοί και θεολόγοι από την Πληροφορική (προς θεού όχι να τους απολύσουν , αλλά να μεταφερθούν στο αντικείμενό τους) και θα δεις πόσο γρήγορα θα σταματήσουν οι έχθρες μέχρι να ξαναγεμίσουν οι θέσεις και να αρχίσουμε να ξαναφαγωνόμαστε! Μην ξεχνάς επίσης , ότι οι παλιοί απόφοιτοι αυτοματιστές είναι ήδη διορισμένοι με οικογένειες και σε δουλειές  εκτός εκπαίδευσης. Δεν θα αφήσουν τα μέρη τους για να έρθουν στην εκπαίδευση. Οπότε βλέπεις σε 6 γραμμές και όχι σε 44 + που γράφεις εσύ το πρόβλημα παύει να είναι πρόβλημα , αλλά εσύ το παιδεύεις πολύ ρε παιδί μου! Οι τωρινοί απόφοιτοι αυτοματιστές είναι πολύ λιγότεροι από τα 10 τμήματα Πληροφορικής...  Αυτοματιστής απόφοιτος του 1995 θα αφήσει την δουλειά του , για να έρθει να γραφτεί στον ΠΙΝΑΚΑ Γ?

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους... Και ξαναλέω , δεν είμαι αυτοματιστής. Αλλά δεν μπορώ την αδικία και τις αναληθείες!

Αποσυνδεδεμένος zoitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: Μαΐου 31, 2007, 12:24:51 pm »
Από ολόκληρο το κατεβατό του Plastic, το μισό αναφέρεται στο πρόγραμμα σπουδών των Αυτοματιστών (αλήθεια, για το Υπολογιστικών Συστημάτων Πειραιά που είναι στο ΠΕ20 δεν σε είδα να γράφεις τπτ...), και το υπόλοιπο μισό αναφέρεται στους πίνακες και στο πως οι κακοί Αυτοματιστές είναι πάνω από τους πληροφορικάριους. Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις για τους πίνακες. Ισα ισα! Δικαίωμα σου είναι, θίγονται τα συμφέροντα σου και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και εξεγείρεσαι.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως τελικά ποιό είναι :
a. Το καλό της Πληροφορικής, την οποία απαξιώνουμε εμείς οι άσχετοι Αυτοματιστές (όπως έχει αναφερθεί πολλάκις)?
b. Το ότι μειώνονται οι θέσεις στους πίνακες?

Concluding : Σταματήστε όμως αυτό το βιολί του "τι σχέση έχει ο Αυτοματισμός με την Πληροφορική". Προτιμότερο είναι να βγαίνεις και να λες "δεν σας γουστάρω γιατί μας τρώτε τις θέσεις". Είτε το θέλεις είτε όχι αυτά τα δύο έχουν σχέση. Σου ανέφερα κάποια πράγματα στο προηγούμενο post μου. Αν δεν τα καταλαβαίνεις και εσύ που έχεις και διδακτορικό, τότε όντως είμαστε άξιοι της μοίρας μας....

Και στα δύο αναφέρεται προφανώς. Γιατί και τα δύο είναι σημαντικά.

Εσείς όμως μάχεστε με κάθε τρόπο στις διαφορετικές απόψεις και τελικά διώξατε ένα ακόμη αξιότιμο μέλος από το φορουμ. Στο τέλος θα μείνετε μόνο οι αυτοματιστές να εκθειάζετε την επιστήμη σας.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #1031 στις: Μαΐου 31, 2007, 12:36:29 pm »
Τα μέλη:  Xlempouras, Plastic_Tree  διαγράφηκαν ως διπλοεγγραφή. Υπήρχε και ένας τρίτος λογαριασμός ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε και διαγράφηκε και αυτός.

Αποσυνδεδεμένος zoitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #1032 στις: Μαΐου 31, 2007, 12:38:11 pm »
Τα μέλη:  Xlempouras, Plastic_Tree  διαγράφηκαν ως διπλοεγγραφή. Υπήρχε και ένας τρίτος λογαριασμός ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε και διαγράφηκε και αυτός.

Τότε είναι δεκτό. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηαη

Αποσυνδεδεμένος dinos_

• Νέο μέλος
  • *
  • π.20 Λατρεύω τον άνθρωπο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1033 στις: Μαΐου 31, 2007, 02:00:03 pm »
Τα μέλη:  Xlempouras, Plastic_Tree  διαγράφηκαν ως διπλοεγγραφή. Υπήρχε και ένας τρίτος λογαριασμός ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε και διαγράφηκε και αυτός.

Συμφωνω με τη διαγραφη,γιατι αυτά που λεει κατρχιν δε είναι τεκμηριομενα.Για τον plastictree θελω να μαθω ποια είναι η πρωτη εγγραφη που έκανε,για ναχω την ευκαιρεια να τσεκαρω τις προθεσεις του και τα κινιτρα που εχει.αν δε γνωρισεις τον εχθρο…Συγχαρητίρια που αντιλιφθικατε την πανουργια,δοστε και το αρχικο του ονομα ώστε η zoitsa και όλοι να καταλαβουμε τι παιζει μαυτον.
"Εν ονόματι της δημοκρατίας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα."
Ανωνύμου Κορασίδος

"Ένας φιλόσοφος που δεν τον καταλαβαίνω είναι ένας απατεώνας."
dinos

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1034 στις: Μαΐου 31, 2007, 05:55:42 pm »
Ζητώ συγνώμη για το τεράστιο ποστ που ακολουθεί, αλλά ομολογώ ότι μου έλειψε η παρέα σας.
Επειδή ο κάθε τυχάρπαστος λέει ότι του κατέβει στο ξερό του, συκοφαντώντας, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, και παρουσιάζοντας τη δική του φαντασίωση, έχω να δηλώσω τα εξής:
Θέμα Α: Τα δισεκατομύρια των αποφοίτων Αυτοματισμού.
Το τμήμα Αυτοματισμού λειτουργεί από το 1988 στον Πειραιά, το 1989 στη Θεσσαλονίκη και (νομίζω) το 1998 στη Χαλκίδα.
Το τμήμα Αυτοματισμού Θεσσαλονίκης μέχρι την τελευταία ορκωμοσία στις 21-12-2006 έχει δώσει 455 πτυχία. Αν υπολογίσουμε και καμιά 500-550 από Πειραιά, και γύρω στους 50-60 από Χαλκίδα μας κάνουν με το ζόρι 1100 πτυχιούχους.
1ο Συμπέρασμα: Η θεωρία "χιλιάδες απόφοιτοι" είναι μπαρούφα. Απλά προκαλεί εντυπώσεις, ανασφάλεια και (όπως στοχεύει ο εφευρέτης της) αντιπάθειες.

Θέμα
Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

Αποσυνδεδεμένος automation

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1035 στις: Μαΐου 31, 2007, 07:01:11 pm »
Τελικά στην Ελλάδα, ότι δηλώσεις είσαι. Δείτε εδώ,  http://www.aut.teihal.gr/ στην σελίδα του τμήματος Αυτοματισμού  του ΤΕΙ Χαλκίδας.
«Ο Στόχος του Τμήματος Αυτοματισμού είναι οι σπουδαστές να αποκτήσουν θεωρητικό και τεχνολογικό υπόβαθρο, δεοντολογία και συνείδηση του κλάδου έτσι ώστε να είναι περιζήτητοι στην αγορά και να συνεισφέρουν θετικά και με αυτοπεποίθηση στην ανταγωνιστικότητα των παραγωγικών μονάδων και των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσουν στη Σχεδίαση Αυτοματισμών (με ιδιαίτερη έμφαση στους
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2007, 12:34:52 am από automation »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182665
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144