0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Μαρτίου 27, 2007, 10:58:20 pmΔεν έχει ανάγκη ο snipper. Αυτός διδάσκει στο τμήμα Αυτοματισμού. Απορώ με τι μούτρα βλέπει τους φοιτητές του και με τι τσίπα έκανε τα χαρτιά του για εκεί!!!Για να το λες εσύ, κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρεις... ειδικά από τσίπα...
Δεν έχει ανάγκη ο snipper. Αυτός διδάσκει στο τμήμα Αυτοματισμού. Απορώ με τι μούτρα βλέπει τους φοιτητές του και με τι τσίπα έκανε τα χαρτιά του για εκεί!!!
Παράθεση από: Dr_Michael στις Μαρτίου 27, 2007, 08:14:06 pmΠαράθεση από: sniper_hellas_1 στις Μαρτίου 27, 2007, 07:30:53 pmΝόμιζα ότι ο Dr_Michael θα είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά...Φρόντισε να ανακαλέσεις γιατί είσαι λάθος. Όλα τα μηνύματα που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, διαγράφονται.Τι να ανακαλέσω? Είπα ότι εσύ είσαι παράδειγμα προς μίμηση αλλά πολλοί δεν το καταλαβαίνουν. Σε πείραξε αυτό που είπα?ΕΠειδή έχεις αποδείξει μέχρι τώρα ότι είσαι αμερόληπτος, ελπίζω το τελευταίο μήνυμα του remo να διαγραφεί. Καθώς και αυτά των automation, geok_salonika και paphar οι οποίοι κάνουν προσωπικές επιθέσεις και δεν προσφέρουν κάτι στην συζήτηση μας.
Παράθεση από: sniper_hellas_1 στις Μαρτίου 27, 2007, 07:30:53 pmΝόμιζα ότι ο Dr_Michael θα είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά...Φρόντισε να ανακαλέσεις γιατί είσαι λάθος. Όλα τα μηνύματα που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, διαγράφονται.
Νόμιζα ότι ο Dr_Michael θα είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά...
Προτιμώ να τηρούνται ίσες αποστάσεις από όλους (ανεξαρτήτως τι γνώμη εκφράζουν). Να μην κλείνουμε τα μάτια στις προσβολές και ειρωνεία εκείνων με τους οποίους συμφωνούμε.Αν δεν μπορεί κάποιος από τους admin να είναι αμερόληπτος, τότε καλύτερα να μην είναι admin. Νόμιζα ότι ο Dr_Michael θα είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά...
Για το συνάδελφο automation έχω να πω πως η αντιπαράθεση δε μπορεί να γίνει σε προσωπικό επίπεδο και με αρνητική διάθεση.
Εγώ δεν είμαι της ΚΥΠ, έτυχε όμως εκείνη την εποχή να είμαι στα πράγματα και ξέρω πολύ καλά τι λέω, όταν μιλάω για το Διευθυντή ενός τμήματος που είχε το αντίστοιχο κονέ.
Αναφέρομαι σε τρία συγκεκριμένα έγγραφα: 1) Στην αλληλογραφία Παιδαγωγικού - Υπουργείου.
2) Σε ένα Π.Δ. που αφορά τους διορισμούς Πληροφορικής στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (το αριθμ. 347/03 Π.Δ. «Τροποποίηση διατάξεων του 50/2001 Π.Δ. ¨ Καθορισμός των προσόντων διορισμού σε θέσεις του δημοσίου τομέᨻ, στο οποίο ορίζονται τα προσόντα διορισμού σε θέσεις του δημοσίου τομέα στον κλάδο Πληροφορικής). Κατά παράξενο τρόπο ο Αυτοματισμός δεν υπάρχει σε αυτό.
3) Και στο η αριθμ. Φ. 153/8104/
Κάποια από τα μηνύματα που είπες είχαν ήδη σβηστεί πριν την δική σου υπόδειξη. Ενα ακόμα σβήστηκε γιατι δεν πρόσφερε όντως κάτι στην κουβέντα. Τα υπόλοιπα όμως θα παραμείνουν είτε γιατί περιέχουν κάποια στοιχεία, ειτε γιατι θέτουν ερωτήσεις , είτε γιατί απλά είναι προσωπικές απόψεις που όμως δεν θίγουν.
Αυτό μόνο για παραδοχή δεν ακούγεται, το αντίθετο μάλιστα! Και επειδή μπορεί να μην έχω κάμμία σχέση με τους κλάδους της πληροφορικής αλλά έχω πολύ καλή σχέση με τον χειρισμό της Ελληνικής γλώσσας υπάρχουν 2 εκδοχές. Ή δεν διατύπωσες σωστά αυτό που ήθελες να πεις , οπότε κάνεις edit το μηνυμα σου και το διατυπώνεις με σαφήνεια, ή είπες αυτό που ήθελες να πείς με την διατύπωση σου οπότε και ισχύει το μήνυμα του Dr_Michael.
Κατά παράξενο τρόπο ο αυτοματισμός δεν είναι σε κανένα Π.Δ. παρά μόνο στο προσβαλλόμενο Π.Δ. 268/2004. Το 1989 όταν όλα τα τμήματα είχαν πάρει Ε.Δ. ο αυτοματισμός κατά "περίεργο τρόπο" πήρε….να μην πω τι πήρε. Μήπως θα μπορούσες εσύ να μας εξηγήσεις τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια (το πρώτο τμήμα αυτοματισμού ιδρύθηκε το 1985) και ο αυτοματισμός δεν είναι πουθενά;
Έτσι μπράβω!!!!!!Είπες την μαγική λέξη.Οταν λεω ότι ο καθένας κοιτάζει τον κ.....κο του εννοώ την λέξη ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Και όλα τα άλλα που λέγονται εδώ μέσα για το επίπεδο γνωσεων, είναι για γέλια.
Παράθεση από: automation στις Μαρτίου 28, 2007, 07:38:14 pmΚατά παράξενο τρόπο ο αυτοματισμός δεν είναι σε κανένα Π.Δ. παρά μόνο στο προσβαλλόμενο Π.Δ. 268/2004. Το 1989 όταν όλα τα τμήματα είχαν πάρει Ε.Δ. ο αυτοματισμός κατά "περίεργο τρόπο" πήρε….να μην πω τι πήρε. Μήπως θα μπορούσες εσύ να μας εξηγήσεις τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια (το πρώτο τμήμα αυτοματισμού ιδρύθηκε το 1985) και ο αυτοματισμός δεν είναι πουθενά; Φίλε automation το πρόβλημα είναι ότι μάλλον το ΤΕΕ δεν αφήνει να έχουν Επαγγελματικά Δικαιώματα τα τμήματα Αυτοματισμού. Αυτό φυσικά και είναι απαράδεκτο και έχω πει πολλές φορές ότι οι Επιστήμονες Αυτοματισμού ΠΡΕΠΕΙ να έχουν Ε.Δ. όπως και όλοι οι πτυχιούχοι. Το να υπερασπίζεσαι όμως το δικαίωμα να έχεις Ε.Δ. κάποιου άλλου (π.χ. στην Πληροφορική) είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι είναι λάθος να καλύπτεις το κενό που έχεις με κάτι που δεν πρέπει. Αλήθεια τι θα γίνει τώρα που σχεδόν έχουν τελειώσει οι θέσεις στην ΠΕ20? Το σκεφτήκατε ποτέ?
Παράθεση από: automation στις Μαρτίου 28, 2007, 07:38:14 pmΈτσι μπράβω!!!!!!Είπες την μαγική λέξη.Οταν λεω ότι ο καθένας κοιτάζει τον κ.....κο του εννοώ την λέξη ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Και όλα τα άλλα που λέγονται εδώ μέσα για το επίπεδο γνωσεων, είναι για γέλια.
prepei na ginei ksekatharisma de paei allo.eimai se sxoleio kai iparxoun teitzides pou den analamvanoun mathimata gaiti den ta kseroun.kata ta alla isotimia
Για το πόσο είναι άσχετος ο αυτοματισμός με την πληροφορική σου παραθέτω: το βιβλίο Εφαρμογές Πληροφορικής – Υπολογιστών της Α’,