0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Υπουργείο Παιδείας δεν κάνει του κεφαλιού του. Πριν την έκδοση του Π.Δ , ζήτησε από τα 11 αυτά τμήματα , ογκοδέστατους φακέλους με προγράμματα σπουδών , τα αξιολόγησε , πήρε τη ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Π.Ι , πήγε το προεδρικό διάταγμα στο Σ.Τ.Ε , όπου πέρασε χωρίς παρατηρήσεις και δημοσιεύθηκε!Τώρα το ίδιο το Σ.Τ.Ε , προσπαθεί να ακυρώσει τον εαυτό του!Εμένα αυτό μου λέει πολλά... Κρύβονται απίστευτα πράγματα που δεν φαντάζεστε!Καμία σχέση δεν έχει το επίπεδο της Πληροφορικής... όλα γίνονται για τις τελευταίες εναπομείναντες θέσεις στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!Την αλήθεια και ας πονάει!
Πεστα tsitouro πανω που χαρήκατε και εσεις σταναχορηθηκατε στο καπάκι,ντροπη τους που σας ταλεπωρούν,και αγαπατε τοσο την εκπαιδευση και δεν εχουνε ουτε το μισο από το επηπεδο σας ! Εγω πάντως αμα διοριστω ποτε θα το χαρω πολύ έξω καρδια θα γίνω,θαρχίσω τα πάρτυ,λεω να φτιάξω και ενα φορουμ. Παιδιά βγάζει καθόλου λεφτα από τις διαφημισεις το φορουμ η τίποτα;Τόσα banner έχει, επίσης από τις συδρομες στην ΕΤΕΠ πως πάει;μαζέψατε σοβαρό ποσό;Ευχομαι ότι καλύτερο,θα σας χρειαστούν !
Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε ουραγοί στις ΤΠΕ...Άντε να δούμε αν και πότε θα μπει στα Δημοτικά... Όσο αφορά τα τμήματα Empire , διακρίνω μια απαξίωση από το Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών Σερρών προς τα άλλα... δηλαδή εμάς! Καλά , μεταξύ μας τώρα θα αρχίσουμε να βγάζουμε τα μάτια μας?
Συμφωνώ σε όλα όσα λες για τη μελλοντική αποκατάσταση αποφοίτων... αλλά σκέψου : αν τον Οκτώβριο το δικαστήριο βγάλει αρνητική απόφαση , τέρμα οι διορισμοί , τέρμα οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι από το τμήμα σου και τα υπόλοιπα 10. Θα σου άρεσε αυτό?
Κορεσμός στην Πληροφορική δεν θα υπάρξει με την έννοια που εννοείς. Θα μπει και στο ωρολόγιο Πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων. Επίσης , παραδοσιακοί κλάδοι όπως οι Γυμναστές ή οι Φιλόλογοι για παράδειγμα τόσα χρόνια στην εκπαίδευση και πάλι δεν έχουν κορεστεί. Λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης μελετάται (σε βρεφικό στάδιο) και η εισαγωγή των υπολογιστών στο Νηπιαγωγείο! Πρέπει όλοι μαζί να πιέσουμε , αλλά εννοώ όλοι , η Πληροφορική να γίνει απαραίτητο μάθημα σε όλες τις βαθμίδες και να σταματήσουμε να είμαστε οι ουραγοί της Ε.Ε στις ΤΠΕΚινήσεις διασπαστικές και αντι-συναδελφικές δεν βοηθούν όμως καθόλου. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά για το καλό της Πληροφορικής και για το καλό όλων μας , πρέπει να σταματήσουν οι κόντρες και οι διαμάχες , σε προσωπικό , σε διασυλλογικό και σε δικαστικό επίπεδο.