0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι υπάρχουν κάπου τα κενά για μουσικά καλλιτεχνικά;ευχαριστώ![/quoteστο γteachers minedu κάτω δεξιά στη σελιδα
Συνάδελφοι υπάρχουν κάπου τα κενά για μουσικά καλλιτεχνικά;ευχαριστώ!
Kαλησπερα .Διαβαζω την εγκυκλιο μεταθεσεων κ εχω μπερδευτει στο κομματι που αφορα στην ειδική εαν μπορει να βοηθησει καποιος.Εχω πτυχιο ειδικης και μεταπτυχιακο. Δουλευω στην ειδικη και θελω να μετατεθω στην ειδικη.Καταλαβαινω οτι στο teacher ανεβαζω τα μοριοδοτουμενα.....(εντοπιοτητα οικ κατασταση κλπ) αλλα τι πρεπει να ανεβασω στο mydocs; χρειαζεται να ανεβουν πτυχια μεταπτυχιακα αμκα αμα braille νοηματικη κλπ;αυτο δεν εχω καταλαβει....αν μπορει να βοηθησει καποιος....ευχαριστω πολυ
Αν επισυνάψουμε τα δικαιολογητικά (πχ πιστοποιητικό εντοπιότητας από gov) όπως είναι χωρίς τη μετατροπή σε ασπρόμαυρο και με ανάλυση χαμηλότερη από αυτή που ζητάνε, είναι λόγος απόρριψης; Προφανώς, το 200-300 dpi αναφέρεται για να μη σκανάρονται ως φωτογραφίες τα έγγραφα; Ξέρει κανείς;
Δεν είναι λόγος απόρριψης. Το ζητούμενο είναι να διαβάζονται αφού παραμένουν στη δδε κ δεν πάνε παρακάτω στο υπουργειο. Και έχουν δώσει τις συγκεκριμένες προδιαγραφες που είναι τσεκαρισμενες. Αν στην έγχρωμη εκδοση σου βγει μεγάλο το αρχείο κοψτο σε περισσότερα μέιλ όπως λέει στη σελ 4 (μέρος 1ο κλπ) Πρόταση μου είναι ν κατεβάσεις στο κινητό το camscanner pdf (τραβάς φωτογρ τα δικαιολογητικά) και η ανάλυση της ασπρόμαυρης έκδοσης που έχει ταιριάζει για αυτή τη διαδικασία. Σου κάνει αυτόματα όλα τα δικαιολογ ενα αρχείο pdf έτοιμο για αποστολή εμειλ ή να πας σε βιβλιοπωλ
g.t, πάντα βοηθητικός!Ευχαριστώ!
Στο teachers απλά κάνεις την αιτηση κ τικάρεις τα πεδία που σε αφορούν. Δεν ανεβάζεις εκεί δικαιολογητικά.Ότι αφορά μοριοδοτουμενα τα στελνεις στη δδε με ένα ενιαίο μέιλ με τη διαδικασία που περιγράφεται στις σελ 4-5 της εγκυκλίου.Όμως ως προς την αποστολή προσόντων/ κριτηρίων απ' όσα γνωρίζω και διαβάζοντας την εγκυκλιο:Οποίος ανήκει στη γενική κ έχει τις προϋποθέσεις ένταξης στην ΕΑΕ ( σελ 34 εγκυκλ) και επιθυμεί μετάθεση στην ΕΑΕ θα πρέπει ν στείλει όλα τα προσόντα που του παρέχουν τη δυνατότητα μετάθεσης σε δομή ΕΑΕ, μέσω του mydocs, στο υπουργείο για να αξιολογηθεί από κει εάν πληροί προϋποθέσεις μετάθεσης σε δομες ΕΑΕ..Εάν έχεις διοριστεί στην ΕΑΕ δε στέλνεις πάλι προσόντα/ κριτήρια ένταξης στην ΕΑΕ , πλην κάποιων επιπλέον που τυχον απαιτούνται κατά περίπτωση για την αντίστοιχη δομή ΕΑΕ που ζητείται μετάθεση εάν κ έφοσον δεν έχουν κατατεθεί στο παρελθόν.( Αν κάποιος. είναι διορισμένος στην ΕΑΕ και για μείωση του αισθήματος όποιας ανασφάλειας δε θα έχανε κ κάτι από το να έστελνε ολα προσόντα ένταξης στην ΕΑΕ προς το υπουργείο μέσω του mydocs).
Καλησπέρα σας, εμάς ως νεοδιόριστους του 2023 η δευτεροβάθμια μας ενημέρωσε ότι απλά κάνουμε την αίτηση για να πάρει πρωτόκολλο και πιο μετά θα περαστούν στοιχεία όπως υπηρετήσεις(έχουν περαστεί ελάχιστες), οικ. κατάσταση κτλ. Δεν μπορώ στην αίτηση να αλλάξω κάτι όπως να δηλώσω τον γάμο. Έτσι είναι η διαδικασία γενικώς για τους νεοδιόριστους;