0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Η αίτηση της γενικής που έκανα θα συνεχίσει να ισχύει κανονικά;
αν εννοεις οτι εκτος απο αιτηση μεταθεσης προς ΕΑΕ εκανες και προς γενικη και παραμενεις και φετος στην περιοχη διορισμου τοτε ΝΑΙ ισχυει κανονικα αυτη
ΚαλησπέραΣτην αίτηση μετάθεσης, στο σύστημα teachersminedu, έκανα προσωρινή αποθήκευση και διαπίστωσα ότι στα υπηρεσιακά στοιχεία μητρώου με έχει καταχωρημένο ως "Υπηρετώ σε θέση Ειδικής Αγωγής (οργανικά ή με διάθεση / όχι με απόσπαση): ΝΑΙ"Εγώ αυτή τη στιγμή δεν υπηρετώ στην οργανική μου (την ξεχρέωσα πέρσι) αλλά με απόσπαση σε ΣΜΕΑΕ (άλλου ΠΥΣΔΕ).Χρειάζεται να τους ενημερώσω να το αλλάξουν; το teachers δεν ειναι ενα απολυτως αυτοματοποιημενο και διασυνδεδεμενο συστημα με αλλες σχετικες εφαρμογες του υπουργειου. Αν εξαιρεσεις καποιους πολλαπλασιασμους που κανει προκειμενου πχ να υπολογιστουν μοναδες δυσμενων συνθηκων ή μοναδες απο γαμο. τεκνα κλπ, η ορθη συμπληρωση των υπολοιπων στοιχειων επαφιεται στην υπηρεσιακη ετοιμοτητα του καθε χειριστη. Επομενως δε σου αλλαξαν τη φετινη σου υπηρετηση στο πεδιο που ανέφερες γιατι δεν θα επεφερε καποια ουσιωδη/λειτουργικη μεταβολή στις διαδικασιες μετάθεσης δηλ δε θα κρινονταν η θεμελιωση πχ δικαιωματος μεταθεσης απο το αν ηταν συμπληρωμενο αυτο το πεδιο, αλλα απο τον ελεγχο του τμηματος προσωπικου. Και σε μενα που τα τελευταια χρονια λειπω απο την οργανικη μου με αποσπασεις εντος πυσδε δεν εχει αλλαξει κατι στα σχετικα πεδια. Δε χρειαζεται λοιπον να τους ενημερωσεις
Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι. Προσπαθώ από το πρωί να ανεβασω στο mydocs δύο αρχεία (pdf, 300dpi, ασπρόμαυρα) και δεν τα επισυνάπτει. Όσα λεπτά και να περιμένω με αφήνει στο "παρακαλώ περιμένετε". Κάνω κάτι λάθος;
Καλησπέρα σας. Εχω διοριστεί στην ειδική αγωγή (δευτεροβάθμια) και φέτος θα κάνω πρώτη φορά αίτηση μετάθεσης (σε σμεαε). Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να ανεβάσω το μεταπτυχιακό μου και το χαρτί της Μπρέιλ στο https://mydocs.minedu.gov.gr ? Καταλαβαίνω ότι όσοι θέλουν να πάνε από τη Γενική στην Ειδική οφείλουν να τα ανεβάσουν, ίσχυει όμως το ίδιο και για εμάς που διοριστήκαμε στην Ειδική; Και αν ναι, θα πρέπει ή όχι να αναφέρω στις παρατηρήσεις στο teachers ότι υποβάλλω στο υπουργείο τα παραπάνω συνημμένα;Ευχαριστώ! καλη επιτυχία σε όλους μας!
καλησπέρα,έχω μόλις καταθέσει τα δικαιολογητικά στο mydocs για μετάθεση σε διαπολιτισμικό. Κατά λάθος, στις παρατηρήσεις κατέγραψα μεν τα συνημμένα, δίχως όμως να γράψω πού αποστέλλονται.