0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να βγουν μέχρι 22/03; Γνωρίζει κανείς το χρονοδιάγραμμα; Πέρυσι νομίζω είχαν βγει αρχές Μαρτίου.
Στις μεταθέσεις υπάρχει σύστημα που τρέχει;
https://e-wall.net/54634/kena-metatheseon-apo-dpe-kilkis-aitoloakarnanias-achaias-ileias/?no_cache=1710186416&fbclid=IwAR1gnsubO2s-vj_pwyHe8nze3N1cakJktFtd0i8BJin8g4jsZ4kmRAlE64E
Πάντως αυτό το +9 στη ΔΔΕ Ροδόπης στους ΠΕ02, χτύπησε πολύ άσχημα σε κάποιους. Αλήθεια, θα ιδρυθεί κανένα νέο πρότυπο ή πειραματικό σχολείο που δεν έχει πάρει το μάτι μου στην περιοχή αυτή ή μήπως η πτώση του αριθμού των τμημάτων είναι τόσο ραγδαία μέσα σε μία μόνο χρονιά; Αλλά και αυτό να συμβαίνει, κανείς πια δεν βγήκε στη σύνταξη εκεί και έχουμε ένα τέτοιο πλεόνασμα;
Και πώς είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν προϋπήρχε πλέονασμα και τα προηγούμενα χρόνια; Εξάλλου όπως ήδη έχει ειπωθεί τα περσινά πλεονάσματα είχαν μηδενιστεί από το ΚΥΣΔΕ και άρα μετατέθηκαν στην περιοχή τόσοι όσοι ήταν οι ΠΕ02 που έφυγαν...
Εσύ και εγώ μπορεί ξέρουμε ότι υπήρχε πλεόνασμα που κρύφτηκε στις περσινές μεταθέσεις, οι υπόλοιποι όμως; Εδώ ολόκληρο προεδρείο συλλόγου αναπληρωτών φαίνεται μάλλον να μη το γνωρίζει (ή να κάνει πως δεν το γνωρίζει), εκτός αν η ίδρυση ενός νέου πειραματικού γυμνασίου στην Καστορία ή τη Φθιώτιδα είναι αυτή που μπορεί με κάποιο μαγικό τρόπο να μειώσει τα κενά των ΠΕ02 στη Ροδόπη...
Εγώ το έμαθα από αυτό το forum (να ναι καλά για τις χρήσιμες πληροφορίες)... Άρα κ πολλοί άλλοι το ξέρουν. Μένει να δούμε αν θα εφαρμοστεί η ίδια τακτική και φέτος
Η Ροδόπη δίνει 9 πλασματικά πλεονάσματα, επειδή το πειραματικό Γυμνάσιο κ λύκειο ιδρύθηκε ακριβώς αμέσως μετά τη χρονιά των πρώτων διορισμών (2021), οπότε χάθηκαν 12 ή 13 οργανικές φιλολόγων, αν θυμάμαι καλά, ενώ είχαν μόλις διοριστεί 16 φιλόλογοι. Με λίγες συνταξιοδοτήσεις φέτος το πλεόνασμα μειώθηκε στους 9, οι οποίοι είναι στη διάθεση. Ωστόσο, ο νόμος έχει μια σειρά λειτουργικών κενών, τόσο λόγω των πειραματικών σχολείων όσο κ λόγω των μειονοτικών, του μουσικού κλπ. Στην ουσία κάθε χρόνο όχι μόνο τοποθετούνται κατευθείαν οι πλεονάζοντες, αλλά χρειάζονται κ άλλοι 6-7 στην α φάση για να λειτουργήσουν τα σχολεία.