*

Αποστολέας Θέμα: Πε70-Διορισμοί 2024  (Αναγνώστηκε 58005 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
Απ: Πε70-Διορισμοί 2024
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 03, 2024, 08:56:07 pm »
Συνάδελφοι δάσκαλοι μην απαντάτε, δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε.

Αν υπάρχει κλάδος που πραγματικά ποτέ δεν προσπάθησε να πάρει παραπάνω διορισμούς κάνοντας επιθέσεις στους υπόλοιπους κλάδους είναι ο δικός μας.

Το ότι αναφέρονταν στο άλλο νήμα πολύ συχνά στοιχεία για τα κενά και την κατανομή μας συνέβη πολύ απλά γιατί είμαστε ο πιο πολυπληθής κλάδος, επειδή πολλοί δραστήριοι συνάδελφοι του κλάδου μου εδώ και μήνες προσπαθούσαν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις ελλείψει ενημέρωσης από το σωματείο μας και (κυρίως) γιατί κανένας από τους υπόλοιπους κλάδους δεν ενδιαφερόταν για τους διορισμούς του κλάδου του μέχρι που μάθατε ότι ανέβηκε ο αριθμός διορισμών και πέσατε σαν τα κοράκια πάνω στον υπουργό για να πάρετε ότι προλάβετε (δεν πάει στον trust αυτό, που ενδιαφερόταν από την αρχή, αλλά σε όσους θυμήθηκαν την ύπαρξη του pde και των άλλων μέσων μετά τις αποκαλύψεις του Patreas για τον αριθμό).
Μήνυμα άκρα διχαστικό από μέλος που χθες αποκαλούσε τους καθηγητές τεμπέληδες και ζητούσε αύξηση του ωραρίου τους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:30:04 »

Αποσυνδεδεμένος mapdsk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:24:03 pm »
@trust έχω διαβάσει μήνυμα σου στο γενικό νήμα που είπες να μη γίνουν αδικίες αλλά να καλυφθούν όλα τα κενά του κλάδου μου.
@leon καλά κάνεις και λες την άποψη σου δημοκρατία έχουμε αλλά υπάρχει και γενικό νήμα να την καταθέσεις.
Όμως μιλάτε λες και φταίμε εμείς για το τι αποφασίζει το υπουργείο . ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. 
Όσο για τη συνάδελφο που έγραψε για δασκάλους 24 χρονών να σου πω πως οι περισσότεροι που είμαστε ψηλά στους νέους πίνακες είμαστε 35 Πλας αδικημένοι του συστήματος προσοντολογιου που χάσαμε τόσα χρόνια τον διορισμό επειδή μας πέρασαν οι 24ρηδες που λες. Συνεπώς μη γενικεύεις αν δεν ξέρεις. Αυτό που μας έχει φάει και με λυπει είναι το ο θάνατος σου η ζωή μου. Φτάνει πια. Σε πρόσφατη μου απορία που με βοήθησε ο @ trust για κάτι που δεν είχα καταλάβει έγραψα κιολας δεν τοποθετουμαι για άλλους κλάδους γιατί δεν γνωρίζω. Ξέρω όμως τόσα χρόνια στα σχολεία πόσο σημαντική ήταν η έλλειψη τους και η καθυστέρηση προσληψης τους.

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:31:52 pm »
@leon καλά κάνεις και λες την άποψη σου δημοκρατία έχουμε αλλά υπάρχει και γενικό νήμα να την καταθέσεις.
Δεν είπα ξεκάρφωτα την άποψή μου. Απάντησα σε συγκεκριμένο ποστ που δημοσιεύτηκε σ' αυτό το νήμα και μιλούσε απαξιωτικά για όλους τους κλάδους (αποκαλώντας τους κοράκια) πλην δασκάλων. Αλλ' αυτό το μήνυμα δε βλέπω να σ' ενόχλησε. Α, δε σε κόβω και για πολύ φαν της δημοκρατίας όταν ζητάς να μη δημοσιεύω εδώ για πράγματα που γράφτηκαν εδώ. Αυτά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2024, 09:34:16 pm από leon. »

Αποσυνδεδεμένος mapdsk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:34:54 pm »
Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι άλλο ούτε θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης. Καλό διορισμό

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:30:04 »

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:35:19 pm »
@trust έχω διαβάσει μήνυμα σου στο γενικό νήμα που είπες να μη γίνουν αδικίες αλλά να καλυφθούν όλα τα κενά του κλάδου μου.
Όμως μιλάτε λες και φταίμε εμείς για το τι αποφασίζει το υπουργείο . ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. 
Όσο για τη συνάδελφο που έγραψε για δασκάλους 24 χρονών να σου πω πως οι περισσότεροι που είμαστε ψηλά στους νέους πίνακες είμαστε 35 Πλας αδικημένοι του συστήματος προσοντολογιου που χάσαμε τόσα χρόνια τον διορισμό επειδή μας πέρασαν οι 24ρηδες που λες. Συνεπώς μη γενικεύεις αν δεν ξέρεις. Αυτό που μας έχει φάει και με λυπει είναι το ο θάνατος σου η ζωή μου. Φτάνει πια. Σε πρόσφατη μου απορία που με βοήθησε ο @ trust για κάτι που δεν είχα καταλάβει έγραψα κιολας δεν τοποθετουμαι για άλλους κλάδους γιατί δεν γνωρίζω. Ξέρω όμως τόσα χρόνια στα σχολεία πόσο σημαντική ήταν η έλλειψη τους και η καθυστέρηση προσληψης τους.
Φυσικά και να μη γίνουν αδικίες. Έχω γράψει πολλές φορές ότι καλό είναι να μην προκαλεί κανένας. Κι είναι πρόκληση να μιλάει κάποιος κλάδος για σφαγή της πρωτοβάθμιας ΠΑΛΙ (ενώ δε σφαγιάστηκε ποτέ, εκτός αν ήθελε 7000 διορισμούς από το 2021) κι είναι πρόκληση όταν όλοι μας ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο τα 200 κενά εικονικά, να απαιτεί 2000 διορισμούς, όταν αυτό συνεπάγεται μείωση σε άλλους κλάδους.

Προφανώς δεν αποφασίζουν οι δάσκαλοι. Αλλά προκαλούν με αυτά που ζητάνε. Όπως προκαλούσαν οι φυσικοί που έλεγαν μην πάρετε βιολόγους κι ας έχουν τα 4πλασια κενά από εμάς. Εμείς είμαστε ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ. Δε νομίζω να μπορώ να το πω πιο απλά. Συνήθως μιλάω για άλλες ειδικότητες πλην της δικιάς μου. ΔΕΝ έχω πλέον κανένα προσωπικό συμφέρον στους διορισμούς. Δεν έχω τα τελευταία 2 χρόνια. Πέραν προφανώς από φίλους που κάναμε μαζί σε σχολεία. Προσπαθώ να σας πω πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να διεκδικήσεις το καλύτερο για τον κλάδο σου. Και δε συμβαδίζουν το "ίση κατανομή για όλους" με το "τουλάχιστον 2000 δασκάλους".

Αποσυνδεδεμένος celtic77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ70 (Δασκάλων) & ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής).
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:36:10 pm »
Σε λίγο καιρό παντού οι δάσκαλοι θα είναι υπεράριθμοι και θα δυσκολεύουν οι μεταθέσεις.
Ήδη στη Ρόδο σε πολλά σχολεία είμαστε υπεράριθμοι.

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:39:40 pm »
Όπως προκαλούσαν οι φυσικοί που έλεγαν μην πάρετε βιολόγους κι ας έχουν τα 4πλασια κενά από εμάς.
Προκαλούσαν οι φυσικοί όταν οι διορισμοί βιολόγων είναι τετραψήφιοι και των φυσικών διψήφιοι;;;; Όσον αφορά τα οργανικά κενά αυτά έχουν να κάνουν με μείωση των ωρών φυσικής υπέρ βιολογίας και μ' ένα στρεβλό αλγόριθμο.

Αποσυνδεδεμένος mapdsk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:43:30 pm »
@trust σωστά τα λες. Πάντως με βάση την ανάρτηση του Πατρεα στο γενικό νήμα φαίνεται ότι για την πρωτοβάθμια θα είμαστε ο κλάδος με ψαλίδι. Τι λέτε παίζει να μην πάρουν ούτε τις συντάξεις;

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:44:40 pm »
@trust σωστά τα λες. Πάντως με βάση την ανάρτηση του Πατρεα στο γενικό νήμα φαίνεται ότι για την πρωτοβάθμια θα είμαστε ο κλάδος με ψαλίδι. Τι λέτε παίζει να μην πάρουν ούτε τις συντάξεις;
Δε νομίζω προσωπικά. Αλλά θεωρώ ότι το υπουργείο έχει κάνει προεργασία να δει πόσες είναι οι πραγματικές ανάγκες στους ΠΕ70 κι ίσως και στους ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος mapdsk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:47:14 pm »
Ας είναι ο,τι είναι για καλό. Το καλύτερο για όλους. Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα με την κατανομή.

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιουλίου 03, 2024, 09:52:31 pm »
Προκαλούσαν οι φυσικοί όταν οι διορισμοί βιολόγων είναι τετραψήφιοι και των φυσικών διψήφιοι;;;; Όσον αφορά τα οργανικά κενά αυτά έχουν να κάνουν με μείωση των ωρών φυσικής υπέρ βιολογίας και μ' ένα στρεβλό αλγόριθμο.
Ναι προκαλούσαν. Γιατί όταν ήταν αντίστροφα τα πράγματα, όλα ήταν καλώς καμωμένα. Κι ειπώθηκε πολλές φορές αυτό το "είμαστε πιο σημαντικοί". Δε μπορεί να λέμε ότι δεν πρέπει να πάρει δασκάλους με καταμετρημένα οργανικά κενά γιατί είναι εικονικά και στην ίδια πρόταση να λέμε "μην κοιτάτε τα οργανικά μας. Πρέπει να πάρετε τουλάχιστον Χ φυσικούς". Και να παρακολουθούν οι θεατρολόγοι με τους 1000+ αναπληρωτές. Κι οι Πληροφορικοί με τους 2000 αναπληρωτές.

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιουλίου 03, 2024, 10:01:16 pm »
Ναι προκαλούσαν. Γιατί όταν ήταν αντίστροφα τα πράγματα, όλα ήταν καλώς καμωμένα. Κι ειπώθηκε πολλές φορές αυτό το "είμαστε πιο σημαντικοί". Δε μπορεί να λέμε ότι δεν πρέπει να πάρει δασκάλους με καταμετρημένα οργανικά κενά γιατί είναι εικονικά και στην ίδια πρόταση να λέμε "μην κοιτάτε τα οργανικά μας. Πρέπει να πάρετε τουλάχιστον Χ φυσικούς". Και να παρακολουθούν οι θεατρολόγοι με τους 1000+ αναπληρωτές. Κι οι Πληροφορικοί με τους 2000 αναπληρωτές.
Οι πληροφορικοί τη δεκαετία του 2000 διορίζονταν ό λ ο ι στα 25 τους. Γι' αυτό είναι τόσο νέοι και δε βγαίνουν συντάξεις. Οι φυσικοί είναι σήμερα 55 χρονώ με δεκαπενταετία αναπλήρωση και βλέπουν βιολόγους στα 30 τους με μηδέν προϋπηρεσία να διορίζονται. Κι όλο αυτό γιατί έτρωγαν επί χρόνια τις ώρες φυσικής για να τις κάνουν βιολογίες. Με απειλές στα υπουργεία και χίλια δυο αντισυναδελφικά καμώματα.

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιουλίου 03, 2024, 10:02:58 pm »
Οι πληροφορικοί τη δεκαετία του 2000 διορίζονταν ό λ ο ι στα 25 τους. Γι' αυτό είναι τόσο νέοι και δε βγαίνουν συντάξεις. Οι φυσικοί είναι σήμερα 55 χρονώ με δεκαπενταετία αναπλήρωση και βλέπουν βιολόγους στα 30 τους με μηδέν προϋπηρεσία να διορίζονται. Κι όλο αυτό γιατί έτρωγαν επί χρόνια τις ώρες φυσικής για να τις κάνουν βιολογίες. Με απειλές στα υπουργεία και χίλια δυο αντισυναδελφικά καμώματα.
Όταν αυξάνονται οι ώρες φυσικής, είναι δίκαιο κι έγινε πράξη. Όταν μειώνονται, είναι λόγω πιέσεων κι απειλών. Αντικειμενικό μου ακούγεται. Σταματώ εδώ.

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιουλίου 03, 2024, 10:06:51 pm »
Όταν αυξάνονται οι ώρες φυσικής, είναι δίκαιο κι έγινε πράξη. Όταν μειώνονται, είναι λόγω πιέσεων κι απειλών. Αντικειμενικό μου ακούγεται. Σταματώ εδώ.
Οι ώρες φυσικής δεν αυξάνονταν. Ήταν ίδιες για πολλά πολλά χρόνια. Ούτε μια ώρα φυσικής δεν έγινε εις βάρος βιολογίας. Σταματώ κι εγώ γιατί είναι και νήμα δασκάλων που 'πε κι ο άλλος ο συνάδελφος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2024, 10:09:23 pm από leon. »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182540
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144