PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Εργασιακά
Νεοδιόριστοι
(Συντονιστές:
happiness
,
MARKOS
)
Αξιολόγηση
Τελευταία νέα
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
Προσλήψεις 434 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Προσλήψεις 2.587 εκπαιδευτικών Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
4
5
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αξιολόγηση (Αναγνώστηκε 16550 φορές)
KOSTIS1982
και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
magioladitis
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Αξιολόγηση
«
Απάντηση #70 στις:
Ιουνίου 14, 2024, 09:15:32 am »
Tweet
Δεν συνδέεται η μονιμοποίηση με την εισαγωγική επιμόρφωση.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 07:42:49 »
victor123
Global Moderator
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #71 στις:
Ιουνίου 14, 2024, 10:59:29 pm »
Φυσικά συνεχίζουν να βγάζουν μονιμοποιήσεις. Η δικιά μου η διπιστωτική βγήκε σήμερα. Οσοι απο τους φίλους μου είστε ακόμα δόκιμοι σας κόβω την καλημέρα. Αχαχαχαχαχα.
Καταγράφηκε
lefkadi
Νέο μέλος
«
Απάντηση #72 στις:
Σήμερα
στις 06:44:29 am »
Καλημέρα συνάδελφοι! Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου από την αξιολόγηση στη δευτεροβάθμια και να με συμβουλεύσετε.
Έχω οργανική σε ένα σχολείο, αλλά του χρόνου θα φύγω με μετάθεση.
Πέρασα από το σύμβουλο ως εξαιρετική, και ήρθε η σειρά της διευθύντριας. Η πρώτη μου διδασκαλία δεν της άρεσε, και στο Α2 με χαρακτήρισε ικανοποιητική. Οκ, άποψή της. Στο πεδίο Β, βλέπω τον χαρακτηρισμό "πολύ καλή", και μπαίνω να διαβάσω την έκθεση, και βλέπω ότι με παρουσιάζει ως υπαίτια τραυματισμού μαθητή, με την αιτιολογία ότι δεν ήμουν στην εφημερία μου, ενώ στην πραγματικότητα, εκείνη την ημέρα ήμουν σε εφημερία, αλλά σε άλλο σημείο στο προαύλιο, και φυσικά, ακόμη κι ο εγγύτερος εφημερεύων δεν μπόρεσε να αποτρέψει το περιστατικό (ήταν τρικλοποδιά σε μαθητή). Επίσης, ακόμη μία φορά στην έκθεσή της αναφέρει ότι εξέθεσα μαθητές σε κίνδυνο, λόγω του ότι άργησα να ανοίξω την εξώπορτα κι εκείνοι συνωστίζονταν επικίνδυνα στο σχόλασμα με κίνδυνο τραυματισμού, πράγμα που επίσης δεν ισχύει, διότι 2 φορές που άργησα μισό λεπτό, επειδή είχα κι εγώ μάθημα, απλά οι μαθητές περίμεναν, και κάποιοι από αυτούς χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας.
Φυσικά, όταν τα διάβασα μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Της ζήτησα το λόγο με μέιλ, γιατί γράφει ανακρίβειες, και μου απάντησε, ότι ο χαρακτηρισμός είναι "πολύ καλή", δεν είμαι ικανοποιημένη;
Της εξήγησα ότι το θέμα δεν είναι ο χαρακτηρισμός, αλλά ότι όλα αυτά τα "ψέματα" αμαυρώνουν το φάκελό μου. Μου απάντησε ότι δε θα τα δει κανείς. Και τι ρώτησα, άμα είναι έτσι, τότε γιατί τα έγραψε; Δε μου απάντησε σε αυτό.
Σας ρωτώ: Τι θα κάνατε στη θέση μου; Μπήκα στη διαδικασία της αξιολόγησης με καλή πίστη, και με σκοπό να μονιμοποιηθώ. Τώρα μονιμοποιούμαι, αλλά πώς; Μ' αυτόν τον τρόπο;
Αν κάνω ένσταση, η διαδικασία θα βγει εις βάρος μου; Θα καθυστερήσει; Θα πρέπει να την επαναλάβω; Να το αφήσω έτσι, λόγω του ότι αλλάζω σχολείο;
Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Σας ευχαριστώ!
Καταγράφηκε
lefkadi
Νέο μέλος
«
Απάντηση #73 στις:
Σήμερα
στις 06:46:36 am »
Καλημέρα συνάδελφοι! Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου από την αξιολόγηση στη δευτεροβάθμια και να με συμβουλεύσετε.
Έχω οργανική σε ένα σχολείο, αλλά του χρόνου θα φύγω με μετάθεση.
Πέρασα από το σύμβουλο ως εξαιρετική, και ήρθε η σειρά της διευθύντριας. Η πρώτη μου διδασκαλία δεν της άρεσε, και στο Α2 με χαρακτήρισε ικανοποιητική. Οκ, άποψή της. Στο πεδίο Β, βλέπω τον χαρακτηρισμό "πολύ καλή", και μπαίνω να διαβάσω την έκθεση, και βλέπω ότι με παρουσιάζει ως υπαίτια τραυματισμού μαθητή, με την αιτιολογία ότι δεν ήμουν στην εφημερία μου, ενώ στην πραγματικότητα, εκείνη την ημέρα ήμουν σε εφημερία, αλλά σε άλλο σημείο στο προαύλιο, και φυσικά, ακόμη κι ο εγγύτερος εφημερεύων δεν μπόρεσε να αποτρέψει το περιστατικό (ήταν τρικλοποδιά σε μαθητή). Επίσης, ακόμη μία φορά στην έκθεσή της αναφέρει ότι εξέθεσα μαθητές σε κίνδυνο, λόγω του ότι άργησα να ανοίξω την εξώπορτα κι εκείνοι συνωστίζονταν επικίνδυνα στο σχόλασμα με κίνδυνο τραυματισμού, πράγμα που επίσης δεν ισχύει, διότι 2 φορές που άργησα μισό λεπτό, επειδή είχα κι εγώ μάθημα, απλά οι μαθητές περίμεναν, και κάποιοι από αυτούς χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας.
Φυσικά, όταν τα διάβασα μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Της ζήτησα το λόγο με μέιλ, γιατί γράφει ανακρίβειες, και μου απάντησε, ότι ο χαρακτηρισμός είναι "πολύ καλή", δεν είμαι ικανοποιημένη;
Της εξήγησα ότι το θέμα δεν είναι ο χαρακτηρισμός, αλλά ότι όλα αυτά τα "ψέματα" αμαυρώνουν το φάκελό μου. Μου απάντησε ότι δε θα τα δει κανείς. Και τη ρώτησα, άμα είναι έτσι, τότε γιατί τα έγραψε; Δε μου απάντησε σε αυτό.
Σας ρωτώ: Τι θα κάνατε στη θέση μου; Μπήκα στη διαδικασία της αξιολόγησης με καλή πίστη, και με σκοπό να μονιμοποιηθώ. Τώρα μονιμοποιούμαι, αλλά πώς; Μ' αυτόν τον τρόπο;
Αν κάνω ένσταση, η διαδικασία θα βγει εις βάρος μου; Θα καθυστερήσει; Θα πρέπει να την επαναλάβω; Να το αφήσω έτσι, λόγω του ότι αλλάζω σχολείο;
Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Σας ευχαριστώ!
Αλλαγή
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
4
5
6
Πάνω