0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα...Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σχετικά με τις τοποθετήσεις σε έναν νόμο...Αν υπάρχει κάποιος αποσπασμένος από άλλο πυσδε και νεοδιοριστοι ...γίνονταν οι τοποθετήσεις με κάποια προτεραιότητα (πχ πρώτα οι νεοδιοριστοι) ή όλοι μαζί ( νεοδιοριστοι κ αποσπασμενοι) βάζουν κάτω τα μόρια τους κ έτσι γίνονται οι τοποθετήσεις???Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα συνάδελφοι. Υπάρχει κάποια εφαρμογή υπολογισμού μορίων απόσπασης /ή και μετάθεσης;
Με αυτά που ισχύουν σήμερα, όχι.Κατ' εξαίρεση απόσπαση επιτρέπεται για λόγους υγείας. Θα δεις αναλυτικά όταν με το καλό διοριστείς και εκδοθεί η σχετική πρόσκληση για αποσπάσεις. Φυσικά, εύχομαι να μη συντρέχουν λόγοι υγείας. Εννοείται ότι μπορείς να ζητήσεις άδεια άνευ αποδοχών (ή ο/η σύζυγος).
Απόσπαση, επίσης,παίρνουν και οι αιρετοί. Πολλοί φρόντισαν στις τελευταίες εκλογές να θέσουν υποψηφιότητα γι' αυτόν τον λόγο. Καλό διορισμό να έχετε!
Γεια χαρά. Επειδή είμαι πρόσφατα διορισμένος και δεν ξέρω καθόλου τι συνέβαινε με τις αποσπάσεις την προηγούμενη δεκαετία, ήταν από παλιά έτσι το σύστημα; Δηλαδή έπαιρνες απόσπαση σε ένα μέρος χωρίς να μπορείς να επιλέξεις π.χ. Α' Λέσβου,
Στις αποσπάσεις πας σε ΔΔΕ. Όχι σε περιοχή μετάθεσης ΔΔΕ. Ανάκληση κάνεις όποτε θες.
Ευχαριστώ. Μιας και είπες "ανάκληση κάνεις όποτε θες", έχω μια απορία: Έχω οργανική (στο Ρέθυμνο) σε ένα σχολείο Α'. Παίρνω απόσπαση (στη Λέσβο) για ένα σχολείο
Όλα εξαρτώνται απο την χρονική στιγμή που θα πάρεις ανάκληση στο Ρέθυμνο.Αν όπως λες δεν έχεις κάνει ανάκληση, το σχολείο του Ρεθύμνου θα δοθεί για λειτουργικό κενό τώρα σε μόνιμους και αναπληρωτές αργότερα.Αν πάρεις ανάκληση απόσπασης πριν τις τοποθετήσεις, θα πας στο οργανικό σου κανονικά.Αν πάρεις ανάκληση μετά τις τοποθετήσεις αυτών που είναι σε διάθεση ή έχουν κάνει απόσπαση ή αναπληρωτών, εκεί ξεκινάει το μπέρδεμα που είναι ανάλογα τη διεύθυνση.
Έχω πάρει απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ και μου ήρθε μεηλ από τη ΔΔΕ της οργανικής μου ότι πρέπει να παρουσιαστώ στη ΔΔΕ στην οποία πήρα απόσπαση και να στείλω πράξη ανάληψης.. ενώ στο τηλέφωνο η εν λόγω ΔΔΕ μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι... Έχει δεχθεί κανένας αντίστοιχο μεηλ;