0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση!!. Άρα, οι επιλογές για περιοχές γίνονται μόνο αν επιλεχθείς στους πίνακες. Από ότι έχω ακούσει στον ΑΣΕΠ μπορούν να σου λύσουν απορίες σαν και τις δικές μου ή πρέπει να επικοινωνήσω κάπου άλλου;.
Σχετικά με τις ποινές που έχεις αν δεν δεχθείς μία θέση που σου προσφέρεται στους πίνακες ειδικής για παράδειγμα η ίδια ποινή πχ ο αποκλεισμός για δύο χρόνια σε ακολουθεί και στην περίπτωση που θέλεις να ενταχθείς σε πίνακες γενικής την επόμενη χρονιά;. ήΣτο ενδεχόμενο ότι δέχεσαι την θέση που σου προσφέρεται από τους πίνακες ειδικής και προς τα τέλη της χρονιάς που εργάζεσαι ανοίγουν και οι πίνακες της γενικής μπορείς να υποβάλλεις αίτηση παράλληλα ή δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο;. Συγνώμη που το ρωτάω ξανά σε περίπτωση που το έχετε απαντήσει και δεν το έχει προσέξει αλλά δεν το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου τι συμβαίνει σε ένα από τα δύο προαναφερθέντα αυτά σενάρια. Σας ευχαριστώ για την όποια επεξήγηση σχετικά!!.
Καλημέρα,οι καινούριοι πίνακες γενικής αν διαβάζω καλά θα πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε το 2026-2027 να διοριστούν εκπαιδευτικοί με αυτούς. Σύμφωνα με αυτά (επειδή κάποιους μήνες πριν πρέπει να βγει η προκήρυξη και να μπουν νέα προσόντα σ' αυτους) οριακά προλαβαίνει κάποιος να ξεκινήσει μεταπτυχιακό διετές αυτόν τον Σεπτέμβριο (αν φυσικά εξακολουθήσει το ίδιο σύστημα, διαμόρφωση πινάκων με προσόντα κ.λ.π.). 1, Κάνω κάποιο λάθος στην σκέψη μου??2. Την τελευταία φορά ποιόν μήνα έτρεξε η προκήρυξη για να γίνουν οι νέοι πίνακες?
Συνήθως οι αιτήσεις για ένταξη στους πίνακες έχουν προθεσμία μέσα με τέλη Φεβρουαρίου. Οπότε οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν προλαβαίνει διετές μεταπτυχιακό. Προτείνω να επιλέξει μεταπτυχιακό 3 εξαμήνων. Το προλαβαίνει οριακά.