*

Αποστολέας Θέμα: Άδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 262200 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Άδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών
« Απάντηση #350 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 10:14:41 pm »
Μάλιστα...και το άλλο μισό ημερομίσθιο από πού το πληρωνόμαστε; Με τα ένσημα παίζει κάτι; Ευχαριστώ...

Το άλλο μισό από τα 3 ημερομίσθια το χάνεις, τα ένσημα μπαίνουν κανονικά.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:28:54 »

Αποσυνδεδεμένος si@

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 03:28:08 pm »
Από το ικα δεν παίρνουμε κάποια χρήματα; Δεν είμαστε καλά...δλδ αν πάρουμε άδεια κανονική μια μέρα ή εκπαιδευτική άδεια πληρωνόμαστε και αν είναι αναρρωτική τα μισά λεφτά;; Αίσχος!!!

Αποσυνδεδεμένος anemos20

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 06:46:21 pm »
πηρα σημερα τηλ και στο υπουργειο και μου ειπανε τα ιδια οπως και η δευτεροβαθμια, δηλαδη αν παρεις 15 μερες συνεχομενες  αναρρωτικη  οι 3 πρωτες μερες πληρωνεσαι το μισο τις υπολοιπες κανονικα.Μεσα στις 15 ημερες ειναι και τα σαββατοκυριακα.Αν δεν τις παρεις και τις 15 ημερες  μαζι τοτε καθε φορα θα σου κρατανε το μισο για τις πρωτες 3 ημερες και αν πεσει η αδεια πχ παρασκευη -δευτερα τοτε θα υπολογιστει και το σαββατοκυριακο.

Αποσυνδεδεμένος fleming

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 10:24:04 pm »
Καλησπέρα κα από μένα! Λόγω χιονιού 1 μέρα δεν κατάφερα να φτάσω στο σχολείο μου. Μένω 1,5 ώρα μακριά. Η διέυθυνση του σχολείου με δήλωσε άδεια άνευ αποδοχών. Θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο? Χάνω και μόρια και ένσημα?

Υ.Γ Και στις 12μ την ίδια μέρα τα σχολεία της πόλης κλείσαν λόγω ισχυρών χιονοπτώσεων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:28:54 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 10:32:51 pm »
Παιδιά, σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε μία απάντηση στα γρήγορα! Πριν λίγο ανέβασα πυρετό και γενικά είμαι πολύ χάλια.   :'( Αύριο σκέφτομαι να μην πάω σχολείο. Εδώ και μέρες δε νιώθω καλά αλλά δεν έλειψα ποτέ, με αποτέλεσμα να χειροτερέψω. Αν λείψω για μία μέρα (ελπίζω να είμαι καλύτερα την Παρασκευή), θα πρέπει να πάω σε γιατρό του ικα για τη μονοήμερη άδεια; Θα πληρωθώ; Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί η ίδια απορία αλλά ποτέ δεν έχω πάρει αναρρωτική στο παρελθόν και δεν έχω το κουράγιο να ψάξω. Ευχαριστώ!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2012, 10:34:52 pm από fotini18 »
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος olg@

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 10:55:00 pm »
Καλησπέρα κα από μένα! Λόγω χιονιού 1 μέρα δεν κατάφερα να φτάσω στο σχολείο μου. Μένω 1,5 ώρα μακριά. Η διέυθυνση του σχολείου με δήλωσε άδεια άνευ αποδοχών. Θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο? Χάνω και μόρια και ένσημα?

Υ.Γ Και στις 12μ την ίδια μέρα τα σχολεία της πόλης κλείσαν λόγω ισχυρών χιονοπτώσεων.

θα μπορούσε να σε καλύψει ο δ/ντης λόγω της κατάστασης, αλλά....
olg@

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 02:02:20 am »

Μπορείς να ζητήσεις κανονική άδεια ή αναρρωτική για να μη χάσεις μόρια και ένσημα. Αλλά επειδή διαπιστώνω ότι ο διευθυντής σου δεν καταλαβαίνει από τέτοια, θα μπορούσες να απευθυνθείς και πιο πάνω αφού εύκολα πιστεύω μπορείς να αποδείξεις ότι δικαιολογημένα δεν μπόρεσες να πας στο σχολείο σου. 

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 02:36:16 am »
Παιδιά, σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε μία απάντηση στα γρήγορα! Πριν λίγο ανέβασα πυρετό και γενικά είμαι πολύ χάλια.   :'( Αύριο σκέφτομαι να μην πάω σχολείο. Εδώ και μέρες δε νιώθω καλά αλλά δεν έλειψα ποτέ, με αποτέλεσμα να χειροτερέψω. Αν λείψω για μία μέρα (ελπίζω να είμαι καλύτερα την Παρασκευή), θα πρέπει να πάω σε γιατρό του ικα για τη μονοήμερη άδεια; Θα πληρωθώ; Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί η ίδια απορία αλλά ποτέ δεν έχω πάρει αναρρωτική στο παρελθόν και δεν έχω το κουράγιο να ψάξω. Ευχαριστώ!

Είναι στην ευχέρεια του διευθυντή σου αν μπορεί να σε καλύψει ή αν θα χρειαστεί να πάρεις χαρτί από γιατρό του ΙΚΑ, για όσο διάστημα θα λείψεις από το σχολείο. Για τις τρεις πρώτες μέρες ασθένειας πληρώνεσαι τα μισά.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος fleming

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 08:06:07 am »

Μπορείς να ζητήσεις κανονική άδεια ή αναρρωτική για να μη χάσεις μόρια και ένσημα. Αλλά επειδή διαπιστώνω ότι ο διευθυντής σου δεν καταλαβαίνει από τέτοια, θα μπορούσες να απευθυνθείς και πιο πάνω αφού εύκολα πιστεύω μπορείς να αποδείξεις ότι δικαιολογημένα δεν μπόρεσες να πας στο σχολείο σου.

Εννοούσα αν υπάρχει κάποια άδεια ειδικών συνθηκών γιατί πλέον την κανονική άδεια πρέπει να τη ζητήσεις 5 μέρες νωρίτερα και όσον αφορά την αναρρωτική, ζήτησε κάποιος άλλος συνάδελφος( αντίστοιχη περίπτωση) και του είπε αν θες να λες ψέματα κάντο... είχε βέβαια δηλώσει 2 ώρες πιο πριν την απουσία μας.

Δεν κατηγορώ τη διεύθυνση γιατί αν κάτι είχα πάθει στο δρόμο θα ήθελε να είναι καλυμμένη. Απλώς αναρωτιόμουνα αν μπορούσε να είχε γίνει αλλιώτικα η αναφορά μιας και προφανώς ήμουνα δικαιολογημένη και να μην χάσω και μόρια ή ένσημα.
Υ.Γ Στην άδεια ανευ αποδοχών χάνεις όντως μόρια και ένσημα?

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 11:47:05 am »

Θεωρώ ότι ο διευθυντής σου είναι ευθυνοφοβος και υπερβολικά τυπικός. Με λίγη καλή διάθεση θα μπορούσε να σε καλύψει για κάτι απολύτως δικαιολογημένο. Γι`αυτό σου έγραψα να ρωτήσεις πιο πάνω, γιατί δεν μπορεί κάποιος θα καταλάβει το αυτονόητο.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος fleming

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 02:47:35 pm »

Θεωρώ ότι ο διευθυντής σου είναι ευθυνοφοβος και υπερβολικά τυπικός. Με λίγη καλή διάθεση θα μπορούσε να σε καλύψει για κάτι απολύτως δικαιολογημένο. Γι`αυτό σου έγραψα να ρωτήσεις πιο πάνω, γιατί δεν μπορεί κάποιος θα καταλάβει το αυτονόητο.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 03:03:28 pm »

Είναι στην ευχέρεια του διευθυντή σου αν μπορεί να σε καλύψει ή αν θα χρειαστεί να πάρεις χαρτί από γιατρό του ΙΚΑ, για όσο διάστημα θα λείψεις από το σχολείο. Για τις τρεις πρώτες μέρες ασθένειας πληρώνεσαι τα μισά.
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 10:39:20 pm »

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος fleming

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 11:32:36 am »
Τελικά (συγνώμη που το ξανααναφέρω) όταν παίρνεις άδεια ανευ αποδοχών για μία μέρα χάνεις σίγουρα τα μόρια και
 ένσημα εκείνης της μέρας?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144